محسن اردکانی در نشست ارزیابی عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان تهران، با اشاره به ظرفیتهای بالا و انتظارهای بهحقی که از این شرکت در سطح وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور شکل گرفته است، گفت: عملکرد خوب و پیشرفتهای ایجادشده در شرکت آبفای استان تهران، این شرکت را به الگوی سایر شرکتهای آب و فاضلاب تبدیل کرده است.
وی با بیان اینکه عملکرد امسال شرکت آب و فاضلاب استان تهران در حوزههای مختلف در سطح وزارت نیرو و استان تهران مورد قدردانی قرار گرفته است، موفقیتهای حاصل شده در این شرکت را خوب اما ناکافی دانست و افزود: با وجود ۱۲ شرکت زیرمجموعه و فعالیت ۱۲ هزار نفر در مجموعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران، باید جلوه بهتری داشته باشیم و با آسیبشناسی و رفع نقاط ضعف، روند پیشرفت خدمات، فعالیتها و پروژهها سرعت بیشتری بگیرد.
اردکانی تداوم خشکسالی در استان تهران برای سومین سال پیاپی را در ۵۰ سال گذشته بیسابقه دانست و تصریح کرد: گزارشهای آماری نشان میدهد که در ۵۰ سال اخیر همواره پس از دوسال خشکسالی، شاهد ترسالی در این استان بودهایم اما برای نخستین بار سومین سال آبی خشک را در تهران پشت سر گذاشتیم.
وی موفقیت در عبور از این شرایط سخت را حاصل اتکای این شرکت به توانمندیهای درونی خواند و افزود: با وجود گذشت حدود هشت ماه از سال، متوسط تخصیص اعتبار در بین دستگاههای استان تهران حدود هفت تا هشت درصد بوده اما تحقق١١۵ درصدی شاخصهای عملکردی و پیشرفت پروژهها در شرکت آب و فاضلاب استان تهران، حاصل نگرش درونزا در مجموعه این شرکت بوده است.
وی با یادآوری توصیههای مقام معظم رهبری درباره لزوم نگرش درونزا به تواناییها و ظرفیتهای داخل کشور، اظهار داشت: خوشبختانه این توصیهها در شرکت جدی گرفته شده است چراکه با وجود تخصیص پایین اعتبارهای دولتی و در صورت اتکا به این اعتبارها، پیشرفتهای کنونی حاصل نمیشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس رشد عملکردی و موفقیت شرکتهای زیرمجموعه در ارزیابی عملکرد ششماهه را با وجود سختگیریهای صورت گرفته در ارزیابیها، مرهون تلاش تمامی مدیران و کارکنان دانست و گفت: خوشبختانه همگرایی گروهی مناسبی در بین تمام اعضا و اجزای شرکت ایجاد شده و رقابت در سطح شرکتهای زیرمجموعه میلیمتری شده است.
وی نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد شرکتها را در مجموع ارزشمند خواند اما بر لزوم برداشتن گامهای استوارتر و محکمتر و آسیبشناسی نقاط ضعف و تلاش برای رفع این نقاط و تقویت نقاط قوت تاکید کرد.
اردکانی همچنین بر لزوم افزایش دوبرابری ضریب شاخص مدیریت مصرف در ارزیابی عملکردها تاکید و خاطرنشان کرد: اولویت نخست مجموعه آب و فاضلاب استان تهران با توجه به شرایط آبی باید مدیریت مصرف باشد اگرچه از مدیریت تامین و توزیع نیز نباید غفلت کرد.
وی با اشاره به وضعیت بارشها در دوماهه ابتدایی سال آبی جاری و پاییز تقریبا خشک، تصریح کرد: کار سختی پیش رو داریم و باید بیشترین سرمایهگذاریها در زمینه مدیریت تنش آبی بر روی مدیریت مصرف انجام شود که خوشبختانه ظرفیتهای قانونی، فنی و تجهیزاتی و فرهنگی و اطلاعرسانی خوبی در این خصوص وجود دارد و باید فعالیتهای چندوجهی در زمینه مدیریت مصرف انجام شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با تقویت همگرایی و با همت و درایت تمامی مدیران و کارکنان شرکت و نزول رحمت الهی در ماههای پیش رو، محدودیتهای کمآبی در کشور و استان تهران جبران و نگرانیها در این زمینه برطرف شود.
براساس نتایج ارزیابی عملکرد شرکتهای زیرمجموعه آب و فاضلاب استان تهران در شش ماهه نخست سال جاری، شرکتهای آب و فاضلاب مناطق چهار و سه، شرکت تامین و تصفیه و شرکت فاضلاب تهران به عنوان شرکتهای برتر و شرکتهای آب و فاضلاب مناطق یک و پنج و شرکت آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران دارای بیشترین رشد و ارتقای عملکرد معرفی شدند.
0 دیدگاه