در شش ماهه نخست سال ١٤٠٠، ١٣٤٠ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت
معاون بیمه های اشخاص شرکت بیمه دی در گزارشی که به حق بیمه شخص ثالث پرداخته بود به عنوان کارشناس حاضر و توضیحاتی پیرامون این موضوع ارائه داد.
به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از روابط عمومی بیمه دی: قانون پنجم توسعه برای پوشش هزینه های مصدومین تصادفات، مشخص کرده که ١٠٪ از حق بیمه شخص ثالث برای درمان این مصدومین صرف شود.
معاون بیمه های درمان شرکت بیمه دی در این خصوص افزود: در سال ١٣٩٩، ١٠٪ از این مبلغ معادل ٢٧٠٠ میلیارد تومان به منظور درمان مصدومین حوادث رانندگی و جاده ای در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.پیش بینی ما در سال ١٤٠٠، تولید منابع ٣٨٠٠ میلیارد تومانی و در سال ١٤٠١ تولید حداقل منابع ٥٠٠٠ میلیارد تومانی در این بخش خواهد بود.
وی بیان کرد: در شش ماهه نخست سال ١٤٠٠، ١٣٤٠ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته ولی مجموع هزینه کرد وزارت بهداشت در این بخش معادل ١٠٠٠ میلیارد تومان بوده است و با توجه به تعیین بندها و تبصره های مختلف جهت استفاده مردم از این خدمات، معمولاً مردم در این بخش متحمل هزینه می شوند و رایگان بودن خدمات بعضاً رخ نمی دهد.
رامندی در خصوص وظایف وزارت بهداشت در این حوزه، افزود: وزارت بهداشت موظف به ارائه این گزارش هاست ولی با وجود اینکه منابع ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث از سوی صنعت بیمه به این وزارتخانه پرداخت شده است، طی سال های اخیر دسترسی به این اطلاعات محدود بوده و یا گزارش ها با جزئیات مورد نیاز صنعت بیمه منتشر نشده است.
- هشدار جدی به متقاضیان دریافت یارانه 400 هزارتومانی | آخرین مهلت ثبت اعتراض مشخص شد
- چهاردهمین شماره ماهنامه رصد بین الملل (رصد اقتصادی) مختص هفته ارتباطات و روابط عمومی
- خطر!! در صورت ندانستن این موارد لیزر موهای زائد را انجام ندهید!!
- بومی سازی قالب های مسی با مشارکت ذوب آهن اصفهان و مس شهید باهنر
- با انتخاب هیأت مدیره موسی رضایی به نمایندگی از بیمه دانا مدیرعامل بیمه اتکایی امین شد.
- بانک تجارت با طرح پویا ۳۰۰ میلیون تومان وام می دهد
- نئوبانک «هوشمند فردا» فقط یک همراه بانک یا اینترنت بانک نیست
- جهاد تبیین و بازیابی جایگاه روابط عمومی ها
- روابط عمومیها باید دراصلاح فرهنگ و الگوی مصرف انرژی اثرگذار باشند
- برندگان خوش شانس جشنواره بزرگ بیمه رازی شامل ۱۰۰ عدد تبلت و یک عدد پژو ۲۰۶ مشخص شدند.
- آمادگی بانک سپه برای کمک به واحدهای تولیدی و اشتغال زایی
- برگزاری اختتامیه جشنواره فروش بیمههای زندگی بیمه کارآفرین