دیدار نوروزی مدیرعامل بانک ایران زمین
به منظور ایجاد ارتباط دوسویه بین کارکنان و مدیران ارشد بانک و طبق سنت سال های گذشته، مدیرعامل بانک ایران زمین در ابتدای سال جدید از شعب استان تهران دیدار کرد.
به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین: در این دیدار که با حضور عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین، سید محمد حسین استاد مدیر امور روابط عمومی، احسان امیرزاده رئیس اداره حوزه مدیریت و محمدحسین ستوده مدیر منطقه 2 مدیریت امور شعب استان تهران این بانک صورت گرفت، ضمن تبریک سال نو از زحمات همکاران در سال گذشته تقدیر و قدردانی شد.
مدیرعامل بانک ایران زمین همبستگی و کار گروهی در بین همکاران این بانک را عامل اصلی پیشرفت و رسیدن به اهداف تعیین شده در سال 1400 اعلام کرد و گفت: در سال گذشته با تلاش همکاران توانستیم به واژه بانکداری دیجیتال معنا ببخشیم و مشتریان با افقی نو از ارائه خدمات بانکی مواجه شوند.
پورسعید سال 1401 را سالی برای جهش این بانک در زمینه بانکداری دیجیتال بیان کرد و افزود: تمامی زیرساخت های لازم برای برداشتن گامی بلند در جهت استفاده از آخرین فناوری و تکنولوژی برای ارائه خدماتی نوین بانکی به مشتریان پایه گذاری شده است.
مدیرعامل بانک ایران زمین در پایان این دیدار ضمن آرزوی سلامتی و برکت برای تمامی همکاران و مشتریان این بانک، سالی سرشار از موفقیت و پیروزی را از خداوند برای همه مردم کشورمان خواستار شد.
- خبر خوش برای بازنشستگان | افزایش حقوق بازنشستگان پرداخت شد
- هشدار جدی به متقاضیان دریافت یارانه 400 هزارتومانی | آخرین مهلت ثبت اعتراض مشخص شد
- خبر خوب از قانون رتبه بندی معلمان | فرهنگیان پولدار شدند
- پشتپرده عدم افزایش حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی زیاد می شود؟
- نحوه ثبت نام وام ودیعه مسکن مشخص شد | زمان ثبت نام
- خبر بد برای صاحبان سهام عدالت | چه افرادی می توانند سهام عدالت بگیرند
- قیمت پراید سکته کرد | قیمت پراید در سراشیبی قیمت افتاد
- افزایش حق عائلهمندی بازنشستگان کشوری
- نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار | جداسازی یارانه مجرد ها
- چرا برخی مشمولان یارانه از دریافت آن محروم شدند؟
- تعیین سقف افزایش نرخ اجاره مسکن از زبان وزیر راه و شهرسازی
- جزئیات دقیق از قیمت پراید امروز | قیمت پراید ترمز زد