آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده شرکت بیمه سینا
شرکت بیمه سینا آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده را منتشر کرد.
به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از روابط عمومی بیمه سینا: به اطلاع کلیه سهامداران محترم شرکت میرساند، جلسه مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده راس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 1401/02/17 به آدرس تهران، خیابان شهید بهشتی، نرسیده به تقاطع ولیعصر، پلاک 309، شرکت بیمه سینا شعبه شهید بهشتی برگزار میشود.
لذا از سهامداران محترم و یا نمایندگان قانونی آنان دعوت میگردد جهت دریافت کارت ورود به جلسه مجمع با دردست داشتن مدارک مالکیت سهام و ارائه کارت ملی، وکالتنامه رسمی برای اشخاص حقیقی و معرفینامه معتبر برای نمایندگان اشخاص حقوقی از ساعت 9:30 صبح همان روز به محل برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده به آدرس فوق مراجعه نمایند.
دستور جلسه:
انتخاب اعضای هیئت مدیره
به اطلاع میرساند در راستای پوشش الکترونیکی برگزاری مجمع و جلوگیری از پیامدهای ناشی از تجمعات عمومی در رابطه با شیوع ویروس کرونا، امکان حضور مجازی در این مجمع از طریق پایگاه اطلاعرسانی شرکت بیمه سینا به نشانی www.sinainsurance.com فراهم شده است.
هیئت مدیره شرکت بیمه سینا (سهامی عام)
- ثبت نام حراج بزرگ سایپا آغاز شد | فروش فوق العاده محصولات سایپا
- ببینید | حال خوب ترلان پروانه بعد از ورزش سنگین در ماشین لاکچری
- ثبتنام در سامانه یکپارچه فروش خودرو از امروز آغاز می شود
- زمان اختصاص سهام عدالت به جاماندگان
- آخرین اخبار از افزایش حقوق بازنشستگان
- علت قابل برداشت نبودن یارانه جدید
- میزان وام خرید و ودیعه مسکن در ستاد تنظیم بازار بررسی شد
- پرداخت وام ضروری نوبت پنجم بازنشستگان کشوری
- دلالان خودرو مالیات میدهند
- تمامی مسوولیت "نئوبانک فردا" با بانک ایران زمین است
- کسب رتبه برتر توسط روابط عمومی بانک مسکن در مجموعه وزارت راه و شهرسازی
- بآشگاه مشتریان آگاه؛ محیطی پویا برای تسلط به بورس!