دیزل ژنراتور و قطعات یدکی آن

دیزل ژنراتور و قطعات یدکی آن
دیزل ژنراتور و قطعات یدکی آن

همه چیز درمورد دیزل ژنراتور و خرید آن

فروش دیزل ژنراتور

دستگاه‌های دیزل ژنراتور ترکیبی از موتور دیزل و یک ژنراتور ‌الکتریکی (آلترناتور) هستند که در هرمکانی ازجمله ادارات، کارخانجات، صنایع کشاورزی، بیمارستان، فروشگاه ها و… در توان‌های اضطراری، دائم یا مداوم در نبود برق شبکه استفاده‌می‌گردند.

در واقع دیزل ژنراتور یک نوع دستگاه تولید برق است که از موتور دیزل برای تولید برق استفاده می‌کند. این نوع ژنراتورها بر اساس اصول عملکرد موتورهای دیزلی کار می‌کنند.موتور دیزل در دیزل ژنراتور به عنوان منبع اصلی قدرت استفاده می‌شود. این موتور همانند سایر موتورهای احتراق داخلی با اصل احتراق داخلی کارمی‌کند، به این صورت که سوخت را در یک فضای تراکم بالا به احتراق می‌گذارد و انرژی حاصل را به صورت حرارت و حرکت به برق تبدیل می‌کند. دیزل ژنراتورها معمولاً در مواقعی استفاده می‌شوند که نیاز به تأمین برق پایدار و مطمئن وجود دارد، به ویژه در مواقع قطعی برق شهری یا در مناطقی که به دلایلی به شبکه برق متصل نیستند. آنها معمولاً در صنایع، ساختمان‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز داده، فرودگاه‌ها و سایر مکان‌هایی که نیاز به برق پایدار دارند، استفاده می‌شوند. دیزل ژنراتورها مزایای زیر را دارا هستند:

راندمان بالا – عملکرد قدرتمند – پایداری و دوام – نگهداری و تعمیرات آسان – سوخت قابل دسترس

این تجهیز، معمولاً به عنوان منبع تغذیه پشتیبان در کاربردهای صنعتی، مسکونی و غیره در هنگام قطعی برق و مواقع اضطراری استفاده‌می‌شود. همچنین، ویژگی و مشخصات دیزل‌ژنراتور به نحوی‌است که امکان استفاده از آن در مناطق روستایی و دوردست، وجود دارد. ساخت دیزل ژنراتورها، با توجه به کاربردشان، در محدوده توان‌های متفاوتی صورت می گیرد. به عنوان مثال ژنراتورهای مورد استفاده برای مصارف تجاری بین 8 تا 2000 کیلووات هستند، در حالیکه ژنراتورهای مصارف خانگی بین 8 تا 30 کیلووات هستند.

برندهای مطرح در زمینه ساخت دیزل ژنراتور شامل پرکینز ، کامینز ، ولوو ، کاترپیلار ، MTU ، لوول ، بادووین و موتورسازان می‌باشد .

معرفی انواع برد دیپسی

برد دیپسی

برد کنترل دیزل‌ژنراتور در واقع اصلی‌ترین بخش دیزل ژنراتور‌است و آن را می‌توان قلبِ یک مجموعه ژنراتور دانست. چرا که این قطعه امکان روشن و یا خاموش شدن ژنراتور به صورت خودکار را ارائه‌می‌کند. وقتی که قطعه «سوئیچ خودکار انتقال» احتیاج به روشن کردن ژنراتور داشته باشد، پیام را به برد کنترل دیزل ژنراتور ارسال می‌کند و این قطعه نیز دستور شروع به کار ژنراتور را صادرمی‌کند.

دیپسی  از سال 1975 اقدام به طراحی، تولید و عرضه انواع برد کنترل موتور دیزل، دیزل ژنراتور، و بردهای اتوماتیک ترانسفر سوئیچ و شارژرهای باتری کرده است. کلیه محصولات دیپسی در کارخانه 15.000 متر مربعی این شرکت واقع در یورکشایر انگلستان توسط مهندسین متخصص با تجهیزات مدرن با بالاترین کیفیت تولید می‌شوند. کلیه محصولات شرکت دیپسی الکترونیک در سراسر جهان از جمله آمریکای شمالی، آسیا، اروپا و خاورمیانه توسط شبکه گسترده ای از کارمندان پشتیبانی‌می‌شود. شرکت DSE خود را متعهد به ارائه بالاترین خدمات و پشتیبانی می‌داند و به‌طور مرتب دوره‌های آموزشی درسطح سایت و خارج از سایت را برای همه مشتریان فراهم می‌کند.

مهمترین و پر‌ کابردترین برد‌های کنترلی دیپسی عبارتند از :

معرفی انواع لوازم یدکی دیزل ژنراتور

لوازم یدکی دیزل ژنراتور

این لوازم مکانیکال دیزل‌ را می‌توان با جزییات بصورت زیر بیان‌کرد :

اکچویتور – اگزوز – اینترکولر – پمپ انژکتور – ترموستات – تسمه – توربو شارژر – رادیاتور – سوزن انژکتور – شمع ژنراتور گازی – کانوپی – لرزه گیر – منبع انبساط – واتر پمپ – واشر سر سیلندر

برای مطالعه بیشتر هرکدام از لوازم یدکی های فوق میتوانید به وبسایت ماه صنعت انرژی مراجعه نموده و از بخش لوازم یدکی دیزل ژنراتور تمامی اطلاعات فنی محصولات را مطالعه نمایید.

معرفی باتری شارژر دیزل ژنراتور

باتری شارژر دیزل ژنراتور

به زبان ساده باتری شارژر وسیله ای جهت شارژ باطری‌های مختلف می‌باشد.

باتری شارژر یکی از اجزای تشکیل دهنده تابلو برق دیزل‌ژنراتور می‌باشد. یک وسیله‌الکترونیکی‌کوچک است که درون تابلو ژنراتور جهت نظارت بر خروجی برق باطری و شارژ‌ باتری نصب می‌گردد.

این وسیله الکترونیکی کوچک به طور خودکار ولتاژ ترمینال خروجی الکتریکی باتری را مشاهده نموده و در صورت نیاز به شارژ آن می‌پردازد. نصب شارژر اتوماتیک باطری درون تابلوهای ATS (اتوماتیک ترنسفر سوئیچ) از الزامات بوده ولی امروزه نصب شارژر باطری درون تابلوهای نرمال نیز به صورت امری عادی درآمده‌است.‌ وسیله ای جهت شارژ باطری‌های مختلف‌است.تغذیه باتری شارژر از ولتاژ برق شهر تامین می‌گردد و خروجی آن مستقیما به دو سر باتری متصل می‌گردد. در اصل ولتاژ خروجی باتری شارژرها 13/7 و 27/4 ولت می‌باشد و آن به این خاطر است که ولتاژ هر سلول باطری های سرب اسید حدود 2/1 ولت می‌باشد و با سری کردن 6 عدد از آنها ولتاژ باطری حدود 12.6 ولت می‌شود ولی برای شارژ کردن باطری‌ها بهتر است برای هر سلول 2/28 ولت به آنها اعمال‌کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا انجام مشاوره با کارشناسان ما، میتوانید به وبسایت ماه صنعت انرژی مراجعه نموده و از طریق راه های ارتباطی درج شده با ما در ارتباط باشید . هدف ما ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به مشتریان عزیز میباشد.

 

دیزل ژنراتور و قطعات یدکی آن

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟