حوزه قضا را در کنار بخش تولید می دانیم

حوزه قضا را در کنار بخش تولید می دانیم
حوزه قضا را در کنار بخش تولید می دانیم

به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از ایسنا،  ایمان عتیقی در جریان بازدید رییس کل دادگستری استان کرمان از این منطقه صنعتی و معدنی گل گهر افزود: همراهی و همگامی دستگاه قضایی برای حل مشکلات حوزه تولید و کمک به تولید کنندگان موجب خرسندی تمامی کرمانیان است.

وی از شرکت صنعتی و معدنی گل گهر به عنوان یک شرکت ملی یاد کرد و گفت: در اجرای طرح های توسعه این شرکت در سیرجان و سایر شهرستان های استان کرمان بر مبنای مصالح عمومی تلاش می شود که کار اقتصادی مناسبی صورت گیرد.

دیگران چه می خوانند:

وی در ادامه بر خروج پهنه های معدنی از حالت فریز تاکید کرد و افزود: بسیاری از معادن در حالی از سوی افراد فاقد تخصص و سرمایه لازم برای اکتشاف مسدود شده اند که در سال های آتی بازاری برای فروش نخواهد داشت و باید در زمانی که صرفه اقتصادی دارند، مورد بهره برداری قرار گیرند .

 

حوزه قضا را در کنار بخش تولید می دانیم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟