شروع قدرتمند گروه فولاد مبارکه  با ۱۹ رکورد روزانه و ۱۳ رکورد ماهانه؛ فقط در یک ماه

کارکنان فولاد مبارکه در واحدهای احیا مستقیم، فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، خط اسیدشویی شماره ۱، خط ورق رنگی، شرکت فولاد و نورد سبا، فولاد هرمزگان، شرکت فولاد سفیددشت و  شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری،سال سرمایه‌گذاری برای تولید را با ثبت رکوردهای روزانه و ماهانه در فروردین‌ماه پرفروغ آغاز کردند.
شروع قدرتمند گروه فولاد مبارکه  با ۱۹ رکورد روزانه و ۱۳ رکورد ماهانه؛ فقط در یک ماه

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه که در آستانه ثبت رکوردهای ماهانه با حضور در جمع کارکنان نواحی مختلف شرکت از روند تولید و تلاش همکاران خود بازدید می‌کرد، تلاش آن‌ها در بخش مختلف را ستود و بر اهمیت تولید حداکثری تأکید کرد.

سعید زرندی در این بازدیدها دست کارکنان را به گرمی فشرد و ضمن ارزشمند  دانستن  رکوردشکنی‌های متعدد روزانه و ماهانه بر رعایت ایمنی بیشتر کارکنان در فرایند تولید تأکید کرد.

دیگران چه می خوانند:

وی تولید حداکثری و صادرات‌محور، حفظ و ارتقای کیفیت، کاهش ضایعات، تحول در نگاه مدیریت برای بهبود حال کارکنان و خانواده‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات ویژه و گریدهای جدید را مهم‌ترین راهبردهای شرکت دانست و ابراز امیدواری کرد در سال سرمایه‌گذاری برای تولید، سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در پروژه‌های توسعه با پیشرفت حداکثری به بهره‌برداری برسند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه ثبت رکوردهای متعدد در شرایط محدودیت انرژی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: به یاری خداوند در سال 1404 شاهد به بهره‌برداری رسیدن فازهای دیگری از نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و نیروگاه خورشیدی خواهیم بود و شرایطی فراهم خواهد شد تا با تأمین بخش قابل‌ملاحظه‌ای از انرژی موردنیاز فولاد مبارکه در خود مجموعه، در فصول مختلف با محدودیت کمتری در انرژی مواجه باشیم و بتوانیم از ظرفیت‌های موجود حداکثر بهره را ببریم.

در ادامه مطلب، گزارش خبرنگار فولاد درباره میزان تولید و رکوردشکنی نواحی مختلف گروه فولاد مبارکه و مصاحبه با مدیران، رؤسا، کارشناسان و جمعی از دست‌اندرکاران خلق این رکوردهای ارزشمند را پی می‌گیریم؛

رکورد تولید ماهانه واحدهای احیا مستقیم 1 و 2 در فروردین‌ماه 1404

داریوش رشیدی، مدیر ناحیه آهن‌سازی:

با تشریک‌مساعی کلیه کارکنان آهن‌سازی اعم از امانی و پیمانی و پشتیبانی واحدهای سرویس‌دهنده، ناحیه آهن‌سازی موفق شد رکورد جدیدی در تولید آهن اسفنجی ثبت کند؛ به‌نحوی‌که با تولید 836 هزار و 870 تن آهن اسفنجی  و افزایش 10 هزار تنی، رکورد قبلی تولید شکسته شد.

استفاده از فرصت‌های محدودیت انرژی به یک استراتژی راهبردی جهت انجام تعمیرات سالیانه و افزایش آماده‌به‌کاری تجهیزات مدول‌های احیا مستقیم بدل شده و ناحیه آهن‌سازی، پس از گذراندن دوره طاقت‌فرسای محدودیت انرژی، با توانی مضاعف جهت دست‌یابی به رکوردهای جدید وارد سال جدید شد. تولید با بیشترین مقدار باعث اطمینان از تداوم ارسال محصول به فولادسازی و مصرف بهینه انرژی و سیالات خواهد بود و این امر مراقبت و حضور فعال کارکنان را می‌طلبد. استفاده از حداکثر ظرفیت تولید در فصل بهار تضمینی برای دست‌یابی به اهداف سالیانه است و باعث افزایش روحیه کاری کارکنان و تلاش بیشتر خواهد شد. در سالی که «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، کسب درآمد بیشتر، سرمایه‌گذاری برای افزایش‌های ظرفیت مدنظر را تسهیل خواهد کرد.

از حمایت‌های مدیریت عالی سازمان و تلاش بی‌دریغ کلیه همکاران در همسویی با اهداف کلان شرکت صمیمانه سپاسگزاریم.

مجید نیک‌اقبال، رئیس گروه فنی ناحیه آهن‌سازی:

طبق احادیث، تلاشگران در راه کسب روزی برای خانواده همانند مجاهدان در راه خدا هستند و این گونه است که کسب رکوردهای جدید که حاصل تلاش تمامی همکاران است، علاوه بر آنکه تعلق‌خاطر کارکنان به آینده سازمان و کشور را نشان می‌دهد، قداست معنوی هم به خود می‌گیرد.

با توجه به مشکلات کمّی و کیفی تأمین مواد اولیه، گروه فنی تولید همواره در کنار کارکنان خط تولید حاضر است و با تخصیص برنامه‌های میکس‌سازی کنسانتره برای دست‌یابی به بهترین کیفیت تولید تلاش می‌کند و با استفاده از مازاد تولید گندله در ماه‌های محدودیت گاز و برنامه‌های انباشت و برداشت، دست‌یابی به رکوردهای جدید تولید را تسهیل می‌سازد.

تیم بهره‌برداری خود را متعهد به بهبود مستمر و پایداری در عملکرد می‌داند و این رکورد تنها یک دستاورد عددی نیست، بلکه نمادی از روحیه پیشرو و همدلی در مجموعه است. کسب این موفقیت بار دیگر نشان داد که با تکیه بر دانش بومی، تلاش تیمی و نگاه توسعه‌محور، می‌توان مرزهای تولید را جابه‌جا کرد.

محمدرضا فتحی، مدیر واحد احیا مستقیم:

تحقق تولید 836 هزار و 870 تن آهن اسفنجی در فروردین‌ماه 1404 را به‌عنوان دستاوردی ارزشمند، به تمامی همکاران سخت‌کوش و تلاش‌گر واحدهای احیا مستقیم تبریک عرض می‌کنم.

بی‌تردید این موفقیت بزرگ حاصل عزم راسخ، برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت هوشمندانه، تلاش بی‌وقفه، همت بلند، تعهد سازمانی و روحیه جهادی مجموعه‌ای از متخصصان و کارکنان فهیم و پرتلاش است که بار دیگر توانمندی‌های فنی و عملیاتی این مجموعه را به نمایش گذاشتند. گفتنی است با انجام تعمیرات اساسی با رویکرد افزایش ضریب آماده‌به‌کاری و ظرفیت تولید، بخشی از بهبودهای توسعه‌ای با هدف کاهش توقفات، ارتقای بهره‌وری، بهبود ایمنی تجهیزات و حفظ محیط‌زیست انجام گرفته و تلاش مستمر و عملکرد تخصصی تیم اجرایی در تحقق این مهم نقش بسزایی داشته است.

در پایان از حمایت‌های معاونان و مدیران ارشد سازمان و همچنین نواحی فنی و پشتیبانی که همواره ما را در مسیر تحقق اهداف تولیدی یاری کرده‌اند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

امیرحسین قندی، سرپرست تولید مدول های A,B:

به یاری پروردگار متعال و با تلاش مضاعف کارکنان سخت‌کوش تولید و تعمیرات واحدهای احیا مستقیم، دست‌یابی به رکورد تولید آهن اسفنجی با وجود مشکلات عدیده، در فروردین‌ماه محقق شد. شایان‌ذکر است در اواخر سال گذشته، در مدول B، علاوه بر تعمیرات کلی واحد، اسکرابر گاز خروجی از کوره احیایی نوسازی شد و تمامی تیوب‌ها و کاتالیست‌های ریفرمر تعویض شدند. در این تعمیرات، قطر تیوب‌های جایگزین از 8 اینچ به 9 اینچ تغییر یافت که منجر به افزایش تولید گردید. به‌کارگیری دانش و تجربیات کارکنان به‌عنوان سرمایه‌های ارزشمند شرکت و کنترل بهینه فرایند تولید آهن اسفنجی در واحد احیا مستقیم از عوامل مؤثر در دست‌یابی به این میزان تولید آهن اسفنجی با کیفیت در شرکت فولاد مبارکه بود و در اینجا  لازم است از واحدهای پشتیبانی و تأمین‌کننده صمیمانه قدردانی کنم.

جواد عسگری، سرپرست تولید مگامدول های احیا مستقیم 2:

در سالی که «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام گرفته، خوشحالیم که با تلاش جمعی همکارانمان در واحد احیا مستقیم 2، موفق شدیم ضمن حفظ پارامترهای کیفی، رکورد تولید 306 هزار تن آهن اسفنجی را ثبت کنیم. این دستاورد ارزشمند، نتیجه هماهنگی، پشتکار و همدلی کارکنان تولید و تعمیرات و همچنین همراهی مؤثر واحدهای پشتیبانی است.

این رکورد جلوه‌ای از تحقق شعار «یک قدم  رو به جلو» و نشانه‌ای روشن از ظرفیت‌های بی‌پایان سرمایه انسانی در مسیر رشد و توسعه پایدار است. ضمن تبریک این موفقیت به خانواده بزرگ فولاد مبارکه، صمیمانه از زحمات همه عزیزان قدردانی می‌کنم.

محسن پژمان‌نیا، سرپرست تولید مدول‌های C,D

با همکاری و تلاش‌های بی‌وقفه تمامی همکاران عزیز و حمایت‌های مدیریت و نواحی جنبی، توانستیم در فروردین‌ماه سال جاری رکوردی جدید در تولید آهن اسفنجی ثبت کنیم. این دستاورد مهم حاصل همدلی و پشتکار تمامی اعضای تیم است که با عزم و اراده‌ای استوار در مسیر پیشرفت گام برداشته‌اند. امیدواریم که با ادامه این روند رو به رشد، بتوانیم در آینده به افتخارات بیشتری دست یابیم و سهم خود را در ارتقاء صنعت فولاد کشور ادا کنیم.

فرزان نوروزی، سرپرست تولید مدول‌های E,F

با وجود محدودیت‌های فراوان که در زمستان گذشته بر واحد احیا مستقیم تحمیل و باعث توقفات طولانی آن شد و عواقب آن در فروردین‌ماه هم نمود داشت، ازجمله شات‌دان‌های اضطراری، همه کارکنان دست در دست هم  دادند و با تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی رکورد تولید آهن اسفنجی را در واحدهای احیا مستقیم 1 و 2 در فروردین‌ماه سال جاری به ثبت رساندند. امید است در آینده نزدیک با همیاری مدیران، معاونان و مدیرعامل شرکت، مشکلات این واحد که در صدر آن‌ها کیفیت مواد اولیه ورودی و کیفیت و کمیت آب صنعتی است، رفع شود تا شاهد رکوردها و موفقیت‌های روزافزون در مجتمع فولاد مبارکه باشیم.

علی‌اکبر بهزادی‌مهر، سرپرست حمل مواد احیا مستقیم 1 و 2

رکوردشکنی‌های پیاپی همکاران در واحدهای احیا مستقیم 1 و 2 نشانه تلاش همگانی و نمادی از  اراده است که در تک‌تک کارکنان دیده می‌شود. در این خصوص، زحمات قسمت حمل مواد و بریکت‌سازی با ارسال بیش از 26 هزار تن آهن اسفنجی تولیدی و 11 هزار تن آهن اسفنجی حمل کامیونی از بیرون، جمعاً به مقدار 37 هزار تن آهن اسفنجی روزانه و رکورد ارسال ماهانه به میزان یک‌میلیون و 118 هزار و 164 تن آهن اسفنجی به ناحیه فولادسازی در جهت دست‌یابی به این رکوردها قابل‌تقدیر است.

جعفر محمدی سیاه‌بومی، سرپرست تعمیرات مکانیک احیا مستقیم   1

ضمن عرض تبریک به مناسبت تحقق رکورد تولید در نواحی مختلف شرکت، دست‌یابی به حد نصاب تولید در واحد احیا مستقیم برایند همکاری و همدلی کارکنان تولید و تعمیرات واحد، در کنار حمایت‌های واحدهای پشتیبانی، نظیر تعمیرات و تعمیرگاه مرکزی در افزایش آماده‌به‌کاری و بهینه‌سازی تجهیزات است که در قالب توقفات سالیانه در نیمه دوم سال گذشته انجام شد. از اهم فعالیت‌های انجام‌شده می‌توان به نوسازی تاپ‌گس اسکرابر در دو مدول، تعویض تیوب‌های ریفرمر در مدول B، نوسازی کولینگ تاورها، سیستم آب کلیه مدول‌ها و … اشاره کرد.

کسب رکورد ماهانه 832 هزار و 136 تن تختال در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم

غلامرضا کمالی، مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم:

خداوند در سوره نجم آیه 39 فرموده است «وَ أَن لَّیسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَی؛ و برای انسان بهره‌ای جز سعی و کوشش او نیست». کارکنان پرتوان و سخت‌کوش ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌گیری هوشمندانه از روش‌های انعطاف‌پذیر در برنامه‌ریزی تولید و آماده‌سازی قبلی تجهیزات و بهبود فرایندها، توانستند با وجود برخی محدودیت‌ها، در یک کار تیمی و منسجم، در فروردین‌ماه سال 1404 که مزین به نام سرمایه‌گذاری برای تولید است، به رکورد بی‌سابقه تولید 832 هزار و 136 تن تختال دست یابند و رکورد ماهانه قبلی را که در اردیبهشت‌ماه سال 1403 به میزان 824 هزار و 437 تن ثبت شده بود ارتقا دهند. همچنین عزیزان ما در این ناحیه توانستند در 11 فروردین 1404 رکورد روزانه تولید 163 ذوب را محقق کنند؛ درحالی‌که رکورد قبلی به میزان 162 ذوب در 27 فروردین‌ماه 1403 ثبت شده بود.

این رکوردهای غرورآفرین حاصل توکل به خداوند متعال و خودباوری، همت، همدلی و دانش و مهارت کارکنان ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و پیمانکاران پرتلاش این ناحیه است.

آنچه اهمیت رکوردهای اخیر را دوچندان می‌کند حفظ کیفیت محصول و رویکرد کاهش ضایعات تولید در کنار تولید حداکثری و همچنین رعایت نکات ایمنی توسط همکاران ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم است.

 برخی از عوامل تأثیرگذار در این موفقیت ارزشمند عبارت‌اند از: کنترل دقیق فرایندها و اجرای صحیح روش‌های کاری و عملیاتی توسط کارکنان وظیفه‌شناس و پرتلاش تولید، آماده‌به‌کاری تجهیزات و عملکرد مناسب نیروهای پرتوان تعمیراتی ناحیه در رفع به‌موقع مشکلات تعمیراتی، دانش فنی و حضور میدانی کارشناسان متعهد دفاتر فنی در ریشه‌یابی و رفع مشکلات و مسائل سایت، کار تیمی و مشارکت و هماهنگی همه واحدهای ناحیه، برنامه‌ریزی دقیق و آینده‌نگرانه برای فعالیت‌های تولیدی و تعمیراتی.

در پایان مراتب سپاس و احترام خود را به کارکنان غیور، پرتوان و متعهد ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و پیمانکاران سخت‌کوش آن تقدیم می‌کنم و از کمک‌ها و خدمات به‌موقع واحدهای مختلف تولیدی، پشتیبانی و اداری شرکت فولاد مبارکه و حمایت‌های بی‌دریغ مدیریت عالی شرکت سپاسگزارم. به امید خلق آینده‌ای بهتر برای میهن عزیزمان ایران.

عباس محمدی، مدیر تولید مذاب:

کارکنان والاهمت و باانگیزه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، با توکل بر خداوند متعال، توانستند به تولید ماهانه 832 هزار تن تختال در فروردین‌ماه 1404 دست یابند. این رکورد نسبت به رکورد قبلی تولید که در اردیبهشت‌ماه 1403 به میزان 824 هزار تن ثبت شده بود 1 درصد رشد داشته است. این حجم تولید با افزایش زمان آماده‌به‌کاری تجهیزات و کاهش زمان‌های توقف تجهیزات با همدلی و همت تک‌تک کارکنان زحمت‌کش ناحیه در کلیه واحدهای عملیاتی، پشتیبانی و ستادی فولاد مبارکه حاصل شده است.

گفتنی است میزان تولید در فروردین 1404 نسبت به مدت مشابه در 1403 حدود 2.5 درصد رشد داشته و متوسط ذوب بر کوره در روز نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 3٫2 درصد افزایش یافته است.

جهت دست‌یابی به برنامه تولید، برنامه‌ریزی تولید ماهانه تبدیل به برنامه‌های روزانه و شیفت تولید شد و سپس رسالت تولید هرکدام از تجهیزات اعم از کوره‌های قوس، کوره‌های پاتیلی و گاززدایی، ماشین‌های ریخته‌گری و تجهیزات پشتیبانی مشخص و رصد می‌شد. سپس تولید روزانه هریک از تجهیزات به‌دقت تحلیل و دلایل محقق نشدن برنامه و همچنین راهکار اصلاح و افزایش میزان تولید آن تجهیز مشخص می‌گردید تا توسط واحدهای مختلف اجرا شود. اقدامات آماده‌سازی تجهیزات نیز به‌صورت هم‌راستا و مدولار انجام میگرفت که حداقل میزان جابه‌جایی ذوب و بیشترین تولید حاصل شود.

 برای تولید با ظرفیت‌های بیشتر که ناشی از رکوردهای روزانه است باید روش‌های آماده‌به‌کاری و عملکردی تجهیزات را به چالش کشید که این امر با سرمایه‌های انسانی هوشمند و تغییر در نحوه برنامه‌ریزی و تسریع فرایندهای عملیاتی محقق شده است. همچنین در این رکورد زمان‌ها و تجهیزات قابل‌بهبود شناسایی و راهکاری برای آن‌ها مشخص شد تا بتوانیم زمان و دوره کاری تولید هر ذوب را به حداقل برسانیم و چنانچه تجهیزی نیاز به زمان آماده‌به‌کاری دارد، هم‌راستا با سایر تجهیزات در واحدهای تولید فولاد، متالورژی ثانویه و ریخته‌گری مداوم فعالیت‌های آماده‌به‌کاری را انجام دهد.

در این راستا از تلاش و پشتکار کلیه همکاران امانی و پیمانکار در واحدهای تولیدی و پشتیبانی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم که در تعامل بسیار سازنده با واحدهای پشتیبانی و ستادی دیگر واحدهای فولاد مبارکه صورت گرفته قدردانی می‌کنم. ان‌شاءالله با این همدلی و همفکری بتوانیم شاهد پویایی بیشتری در نیروی انسانی فولاد مبارکه در دست‌یابی به اهداف بالاتر باشیم.

کامران مرادی، مدیر ریخته‌گری مداوم:

 دست‌یابی به رکورد جدید تولید تختال در فروردین‌ماه امسال، علاوه بر تحقق شعار سال، با ثبت دستاوردهای ارزشمند دیگری در واحد ریخته‌گری مداوم همراه بود.

 تولید بیش از هزار ذوب با ماشین‌های شماره 2 و 5 و همچنین نزدیک به هزار تن تولید با ماشین شماره 3، بیانگر آماده‌به‌کاری بالای تجهیزات، بهره‌برداری حداکثری از زمان‌های در دسترس و به حداقل رسیدن حوادث فرایندی است.

 در کنار تمرکز بر تولید حداکثری، در حوزه کیفیت نیز موفقیت‌های چشمگیری حاصل شد، ازجمله ثبت یک ماه تولید بدون هیچ مورد افت کیفیت (دانگرید) ناشی از فرایند ریخته‌گری، دست‌یابی به حدود 94.5 درصد تختال بدون عیب و کاهش میانگین پیکاپ نیتروژن ذوب به 2.8 درصد.

 این دستاوردهای ارزشمند، حاصل تلاش بی‌وقفه و هماهنگی مؤثر همکاران پرتلاش در بخش‌های تولید، تعمیرات، پشتیبانی و همچنین همراهی پیمانکاران گرامی است. حضور مسئولانه، دقت در اجرا و آمادگی مستمر این عزیزان موجب شد تا ضمن عبور موفق از چالش‌ها، عملکرد واحد ریخته‌گری مداوم فراتر از اهداف پیش‌بینی‌شده باشد. بی‌تردید تداوم این مسیر موفقیت‌آمیز، در گرو حفظ همین روحیه همکاری و تلاش جمعی است. از تمامی همکاران گران‌قدر صمیمانه قدردانی می‌کنم.

دانیال نظری، مدیر متالورژی ثانویه:

خداوند را شاکریم که دیگر بار ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم را در مسیر ثبت ارزش‌های مجدد برای سازمان و تولید 832 هزار و 136 تن تختال در فروردین‌ماه یاری کرد. دست‌یابی به این مهم بدون همدلی، همکاری و کنترل‌های مستمر و شبانه‌روزی امکان‌پذیر نبود. تمامی واحدها و قسمت‌های مختلف ناحیه از ابتدای سال عزم خود را جزم کردند تا بتوانند بعد از چندین ماه دست‌وپنجه نرم کردن با محدودیت‌های مختلف، از فرصت به‌دست‌آمده حداکثر بهره را ببرند. در این میان واحد متالوژی ثانویه نیز به دلیل کلیدی بودن جایگاهش در فرایند تولید از نیمه دوم اسفندماه سال 1403 با برگزاری جلسات متعدد با شیفت‌های تولید و واحدهای همکار، برنامه‌ریزی‌های لازم را برای تسهیل در فرایند تولید آغاز کرد و به لطف خداوند توانست در فروردین‌ماه عملکرد مطلوبی از خود نشان دهد. در اینجا لازم است از تیم‌های پشتیبانی و دیگر واحدهای تولیدی ناحیه تشکر و قدردانی کنم. امید است در ادامه سال نیز ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم روند پیشرفت و ثبت رکوردهای جدید را ادامه دهد.

محمدعلی شفیعی، رئیس گروه فنی تولید:

با افتخار به‌عنوان یکی از اعضای گروه بزرگ ناحیه فولادسازی، ثبت رکورد تولید بیش از 832 هزار تن تختال در فروردین‌ماه 1404 را به تمامی همکاران گرامی تبریک عرض می‌کنم. این دستاورد بزرگ حاصل همت، تخصص و همکاری صمیمانه تمامی ارکان تولید در ناحیه فولادسازی است. این رکورد نشان‌دهنده انسجام، مسئولیت‌پذیری و تلاش مداوم همکارانی است که در شرایط مختلف در کنار یکدیگر ایستادند تا با برنامه‌ریزی دقیق، اجرای مؤثر و نظارت مستمر گامی بلند در جهت پیشبرد اهداف سازمان برداشته شود.

از نگاه فنی، دست‌یابی به این سطح از تولید نتیجه مجموعه‌ای از اقدامات کلیدی، ازجمله خواستن و همدلی کلیه رده‌های ناحیه، بهینه‌سازی فرایندهای تولید، ارتقای ضریب آماده‌به‌کاری تجهیزات و کاهش توقفات اضطراری، همکاری صمیمانه واحدهای جنبی و پشتیبانی فنی مؤثر در مواجهه با چالش‌های عملیاتی و افزایش بازده کمی و کاهش ضایعات بوده است. ضمن اینکه نباید از نقش واحدهای مختلف، ازجمله تیم‌های تولید فنی تعمیرات، برنامه‌ریزی تولید، کنترل کیفیت آزمایشگاه و واحد خرید که در تحقق این هدف، مجدانه تلاش کردند غافل شویم.

محسن احمدی، رئیس واحد آماده‌سازی و انبار تختال:

این موفقیت ارزشمند محصول برنامه‌ریزی دقیق و همکاری مستمر تمامی همکاران در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم است. تعهد و پشتکار و کار تیمی موجب شکوفایی ظرفیت‌ها و دست‌یابی به این میزان تولید شد. از تلاش و انرژی فوق‌العاده کارکنان واحد آماده‌سازی تختال و تمامی همکاران ناحیه صمیمانه سپاسگزارم. در ادامه نیز با توکل بر خداوند متعال، با انگیزه مضاعف و گام‌های استوار مسیر خود را در جهت تحقق چشم‌انداز سبز و هوشمند تولید ادامه می‌دهیم.

یوسف اسماعیل‌زاده، رئیس برنامه‌ریزی و کنترل نگهداری و تعمیرات فولادسازی:

دست‌یابی به رکورد غرورآفرین در فروردین‌ماه سال جاری مرهون تلاش‌ها و زحمات گروه‌های مختلف است. فعالیت تیم‌های تعمیراتی و پشتیبانی و حفظ آماده‌به‌کاری و افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات نقش مؤثری در حصول این نتیجه داشته است. امید است با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده شاهد تکرار این موفقیت‌های ارزشمند در ماه‌های پیش رو باشیم.

محمد فخری، رئیس تولید ریخته‌گری مداوم:

در بررسی شرایط این رکورد پارامترهای گوناگونی وجود دارد که تمامی آن‌ها رشد داشته‌اند و مجموع این بهبودها در پارامترهای مختلف باعث کسب رکورد شده است. از اهم این موارد می‌توان به کاهش حوادث فرایندی، کاهش توقفات اضطراری، افزایش سکوئنس ریخته‌گری و افزایش ذوب بر تاندیش اشاره کرد. در همین راستا در ماشین‌های ریخته‌گری مختلف، رشد تولید و کیفیت را شاهد بوده‌ایم. ماشین‌های شماره 2 و 5 با عبور از 1000 ذوب در ماه و همچنین ماشین شماره 3 با نزدیک شدن به ریخته‌گری 1000 ذوب در ماه تولید بسیار ارزشمندی را رقم زدند. ضمن تشکر از همکاران واحدهای مختلف ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و همچنین همکاران ستادی و پشتیبانی و پیمانکاران ناحیه، دست‌یابی به این رکورد ارزشمند را خدمت همه عزیزان تبریک عرض می‌کنم.

مصطفی حقانی، رئیس راهبری و تعمیرات جرثقیل‌های سقفی:

غیور مردان ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم برگ افتخار دیگری به افتخارات مجتمع عظیم فولاد مبارکه افزودند و این مهم رخ نمی‌داد، مگر با همدلی، همکاری، هماهنگی، همت و پیگیری تک‌تک کسانی که در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، فعل خواستن و توانستن را به‌درستی صرف کردند. در این بین واحد تعمیرات و راهبری جرثقیل‌های سقفی و ترانسفرکارهای فولادسازی و ریخته‌گری مداوم نیز سهم بسزایی در محقق شدن این دستاورد مهم عهده‌دار بودند.

به یاری خداوند متعال، با همت و غیرت کارکنان واحد و آمادگی‌هایی که قبل از شروع فروردین‌ماه، چه از لحاظ تجهیزاتی و چه از لحاظ نیروی انسانی صورت گرفته بود، روحیه افراد برای دست‌یابی به چنین افتخاری تقویت گردید و به لطف خداوند این مهم محقق شد.

جا دارد از کلیه همکاران باهمت و پرتلاش خود در واحد راهبری و تعمیرات و همچنین همکاران پیمانکار که با پشتکار شبانه‌روزی خود در تحقق این رکورد نقش ایفا کردند، تشکر و قدردانی کنم.

محمد نصیری، رئیس تعمیرات و آماده‌سازی کوره‌های قوس:

در ابتدا مراتب تشکر صمیمانه خود را از تلاش‌ها و زحمات بی‌وقفه و دلسوزانه مدیریت ناحیه و کارکنان سخت‌کوش واحدهای مختلف ازجمله، تعمیرات کوره‌های فولادسازی اعلام می‌دارم.

 آماده‌به‌کاری به‌موقع و باکیفیت کوره‌ها و افزایش بازرسی از تجهیزات در طول هر شیفت در کنار کاهش چشمگیر توقفات اضطراری و بهره‌برداری حداکثری از توقفات برنامه‌ریزی‌شده، ازجمله در فرایندهایی نظیر تعویض شِل و سنتر و تپ‌هل کوره‌ها، نقشی کلیدی در دست‌یابی به رکورد تولید فولادسازی داشت.  همچنین، اجرای موفق پروژه‌های بهینه‌سازی، ازجمله جابه‌جایی فلکسیبل‌های شِل، تعریض نوارهای شارژ کوره، تعویض کلید mcc کوره‌ها و سرویس تپ‌سلکتور ترانس کوره‌ها جلوه‌ای از برنامه‌ریزی دقیق در زمان‌های پیک انرژی و مدیریت هوشمندانه در هماهنگی بین تولید و تعمیرات بود که همگی نقش مهمی در رسیدن به این هدف بزرگ داشت.

روح اله بیرانوند، رئیس تعمیرات ماشین 5 ریخته‌گری:

تولید بیش از 832 هزار تن تختال فولادی در یک ماه مستلزم آماده‌به‌کاری صددرصد خطوط ریخته‌گری مداوم و نیز توانمندی در رفع عیب و راه‌اندازی خط پس از بروز توقف اضطراری است. برای تحقق این موارد، تیم تعمیرات ماشین 5 ریخته‌گری اقدامات بسیار گسترده و متعدد و متنوع در حوزه برق، اتوماسیون و مکانیک، در قالب بازرسی‌های مداوم و تعمیرات دوره‌ای، در ماه‌های دی، بهمن و اسفند انجام داد که ثمره آن، آماده‌به‌کاری ماشین 5 ریخته‌گری با بهترین شرایط در فروردین‌ماه بود. ریخته‌گری 1040 ذوب در فروردین‌ماه توسط ماشین 5 بدون هیچ‌گونه توقف اضطراری تعمیراتی، از توان بالای فنی تیم تعمیرات ماشین 5 در هر سه حوزه برق، اتوماسیون و مکانیک حکایت دارد. ضمن سپاس و قدردانی از زحمات همه همکاران گرامی و سایر تیم‌های پشتیبانی، آرزوی تکرار مجدد این موفقیت‌ها در آینده را دارم.

نورالدین رئیس‌زاده، رئیس واحد حمل مواد:

بار دیگر همت و پشتکار و همدلی تلاشگران واحد حمل مواد فولادسازی افتخار آفرید و در فروردین‌ماه سال 1404 ارسال یک‌میلیون و 131 هزار و 35 تن مواد شامل یک‌میلیون و 58 هزار و 373 تن آهن اسفنجی و 41 هزار و 85 تن آهک و 32 هزار و 550 تن دولومیت برگ زرین دیگری بر کارنامه پرافتخار حمل مواد فولادسازی اضافه کرد.

مهدی شفایی ریزی، رئیس تعمیرات متالورژی ثانویه:

واحد تعمیرات عملیات ثانویه با اجرای دقیق برنامه‌های تعمیرات پیشگیرانه و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت شیفت تعمیرات اضطراری، نقش پررنگی در دست‌یابی به رکورد تولید فولادسازی و ریخته‌گری مداوم در فروردین‌ماه سال جاری ایفا کرد. کاهش قابل‌توجه نرخ خرابی تجهیزات نتیجه تلاش‌های هدفمند، مدیریت اثربخش و هم‌افزایی مثال‌زدنی اعضای تیم تعمیرات، تولید، دفتر فنی و تعمیرات و تعمیرگاه مرکزی بوده است. این دستاورد بیانگر جایگاه حیاتی تعمیرات در پایداری عملیات تولید و اهداف کلان سازمان است.

محمدعلی رحیمی، رئیس تعمیرات ماشین‌های 1 و 2 ریخته‌گری:

آماده‌به‌کاری و سلامت تجهیزات ماشین‌های ریخته‌گری از شرایط لازم جهت تحقق رکوردهای کمّی و کیفی تولید است. در تعمیرات اساسی بلندمدت زمستان ماشین‌ها، ضمن رفع مشکلات جاری، تعمیرات پیشگیرانه و اساسی متعددی انجام شد تا ماشین‌ها با شرایط بهینه در ماه‌های تولید حداکثری بدون توقف اضطراری در اختیار تولید باشد.

این اقدامات در کنار کنترل مستمر وضعیت ماشین‌ها در فروردین‌ماه باعث افزایش زمان کاری ماشین و منجر به رکورد اخیر شد؛ به‌طوری‌که ماشین شماره 1 با انجام فلای‌تاندیش بیشتر نسبت به رکورد قبلی، 21 ساعت بیشتر زیر ذوب بود و با افزایش تعداد 26 ذوب و افزایش وزن 5 هزار تن اسلب با عیب 2٫4 درصد، رکورددار کاهش عیوب شد.

ماشین شماره 2 نیز با افزایش متوسط سرعت ریخته‌گری، توانست با عبور مجدد از 1000 ذوب ماهانه و تولید 10 هزار و 187 تختال با عیوب کمتر از 2٫7 درصد، با ثبت رکوردی جدید، همچنان رکورددار بیشترین تعداد و متراژ تختال تولیدی در ماشین‌ها باشد.

بهنام ادیبی، کارشناس تولید کوره‌های قوس الکتریکی:

 در فروردین‌ماه سال جاری در واحد کوره‌های قوس الکتریکی با تمرکز بر کاهش زمان‌های خاموشی کوره، استفاده حداکثری از توان الکتریکی در دسترس و تلاش برای کاهش ضایعات فرایندی، زمینه برای دست‌یابی به رکورد تولید بیش از 832 هزار تن تختال در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فراهم شد. تحقق این موفقیت ارزشمند را به کلیه همکاران در ناحیه و واحدهای پشتیبانی‌کننده و خانواده بزرگ فولاد مبارکه تبریک عرض می‌کنم.

علی نادری، کارشناس تعمیرات نسوز فولادسازی:

در راستای تولید حداکثری و کاهش توقفات واحد، مرکز نسوز با برنامه‌ریزی در قسمت نسوز پاتیل و سرویس پاتیل، مجموعه اقداماتی در جهت افزایش ظرفیت پاتیل انجام داد که شامل کاهش لایه مونولیتیک، استفاده از آجر لایه کاری با ضخامت کمتر، زونینگ پاتیل و تقویت مناطق در معرض خوردگی بیشتر، افزایش عمر پاتیل با تخریب دقیق و بازرسی ویژه در ارسال و همچنین استفاده از اشکال ویژه و نسوز باکیفیت جهت کاهش توقفات بود. با انجام مجموعه این اقدامات، به غیر از افزایش ظرفیت تولید و کاهش توقفات، رکوردهای ارزشمند عمر پاتیل، عمر خط سرباره، کاهش مصرف نسوز پاتیل که از زمان راه‌اندازی فولاد مبارکه بی‌سابقه بوده دست‌یافتنی شد.

مسعود آقانژاد، شیفت فورمن کوره‌های قوس الکتریکی:

کسب رکورد بی‌سابقه در تولید فولاد، ثمره تلاش خستگی‌ناپذیر و همت والای تمام کارکنان شریف ناحیه فولادسازی است. این موفقیت ارزشمند را به یکایک همکاران گرامی تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم با تداوم روحیه جهادی، همدلی و تخصص، شاهد دستاوردهای درخشان‌تری در آینده باشیم. این رکورد، نماد تعهد، نظم و انسجام تیمی است که افتخارآفرینی را به معنای واقعی رقم زده‌اند.

ثبت رکود کیفی ماهانه محصول ورق رنگی فولاد مبارکه

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی

تلاشگران واحد ورق رنگی ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه موفق شدند در پایان فروردین‌ماه 1404، با عبور از رکورد کیفی ماهانه و رسیدن به عدد 98٫4 درصد، رکورد جدیدی به ثبت برسانند و یک بار دیگر به شعار «ما می‌توانیم» جامه عمل پوشاندند.

گفتنی است که رکورد کیفی قبلی این محصول استراتژیک به میزان 97٫94 درصد در مردادماه 1402 به ثبت رسیده بود. این موفقیت ارزشمند را به تمامی همکاران، ذی‌نفعان و شرکای کسب‌وکار گروه فولاد مبارکه تبریک عرض می‌کنیم.

گذر از حد نصاب تولید ماهانه در ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه

غیورمردان واحد خط اسیدشویی شماره 1 ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه پس از گذشت 6 سال، در فروردین‌ماه 1404 موفق به تولید 89 هزار و 39 تن شدند و حد نصاب قبلی را که به‌میزان 86 هزار و 790 تن در خردادماه 1398 محقق شده بود ارتقا دادند.

رشد بیش از 7 درصدی تولید کلاف گرم در شرکت فولاد و نورد سبا

بهمن خلیلی، مدیر ارشد بهره‌برداری شرکت فولاد و نورد سبا:

در فروردین‌ماه، در تمامی خطوط تولید شرکت فولاد و نورد سبا، شاهد رکوردشکنی و عبور از حد نصاب ماهانه تولید کلاف گرم با بیش از 7 درصد رشد نسبت به فروردین‌ماه سال قبل بودیم.

با عزم و اراده آهنین کارکنان خستگی‌ناپذیر شرکت فولاد و نورد سبا، رکوردهای ماهانه آهن اسفنجی، فولاد خام و کلاف گرم در این مجتمع بزرگ صنعتی رقم خورد.

در واحد احیا سبا با تولید 146 هزار و 104 تن آهن اسفنجی، رکورد قبلی که در شهریورماه 1403 به میزان 145 هزار 904 تن ثبت شده بود ارتقا یافت. در واحد فولادسازی و ریخته‌گری با حد نصاب 165 هزار و 171 تن، رکورد قبلی که در آبان‌ماه 1403 به میزان 154 هزار 338 تن ثبت شده بود ارتقا یافت. در واحد نورد گرم هم با رکورد ماهانه 160 هزار و 25 تن، رکورد قبلی که در آبان‌ماه 1403 به میزان 151 هزار 218 تن ثبت شده بود ارتقا پیدا کرد که این میزان تولید کلاف گرم 7.3 درصد رشد نسبت به فروردین سال گذشته داشته است.

گفتنی است در این مجتمع در تاریخ‌های 4، 5 و 6 فروردین‌ماه سال جاری سه رکورد روزانه آهن اسفنجی و در تاریخ‌های 17 و 26 فروردین‌ماه دو رکورد روزانه کلاف گرم به ثبت رسید. حل مشکلات در کلیه خطوط تولیدی و پشتیبانی تولید در کنار افزایش بهره‌وری تجهیزات و رفع موانع افزایش سرعت تولید از اقداماتی است که توسط کارکنان متخصص و بادرایت این شرکت انجام شده است. همچنین همدلی و همراهی کارکنان و مدیریت‌های مختلف در کنار حمایت‌های مدیریت ارشد فولاد مبارکه و فولاد سبا تأثیر بسزایی در ثبت این رکوردها داشته است.

در پایان از زحمات و تلاش کلیه همکاران و پیمانکاران و مدیریت‌های پشتیبانی‌کننده سپاسگزارم و این دستاورد ارزشمند را که یک قدم رو به جلو محسوب می‌شود تبریک عرض می‌کنم.

مهدی ناظم‌الرعایا، مدیر ریخته‌گری و نورد سبا:

افزایش خودباوری، دانش فنی و تجربه همکاران و هدف‌گذاری در افزایش تولید در ماه‌هایی از سال که محدودیت انرژی نداریم از موارد مهمی است که درخصوص کسب این رکورد ارزشمند می‌توان به آن‌ها اشاره کرد. در همین راستا پیگیری و نظارت دقیق در گروه‌های مختلف کاری نیز به‌صورت مستمر و اثربخش انجام شد. از دیگر موارد اثرگذار در افزایش تولید دست‌یابی به رکوردهای روزانه، کاهش توقفات برنامه‌ریزی‌شده و توقفات اضطراری در خطوط تولید است. امید است در سال سرمایه‌گذاری برای تولید و تحقق شعار یک قدم رو به جلو، این روند افزایشی در ماه‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

کسب این رکورد پرافتخار را که نتیجه همدلی، ارتقای انسجام بین کارگاه‌ها و افزایش اعتمادبه‌نفس همکاران محترم و حمایت‌های مدیریت ارشد سازمان است به کلیه عزیزان تبریک می‌گویم.

احسان عباد، رئیس دفتر فنی سبا:

با استعانت از خداوند متعال و با تلاش کلیه کارکنان و حمایت مدیریت شرکت و برآورد نیازهای خط تولید و با توجه به کاهش زمان در تدارک نیازها، موفق به کسب رکورد تولید شده‌ایم که این ارقام بسیار فراتر از ظرفیت‌های اسمی است.

دست‌یابی و تحقق اهداف سالیانه تولید با توجه به کاهش انرژی در ماه‌های آتی در گرو تولید فراتر از ظرفیت، در ماه‌های بدون کمبود انرژی است و امیدواریم با این اقدامات موفق به دست‌یابی به اهداف سالیانه شویم.

بهرام مرادمند، هماهنگ‌کننده شیفت تولید سبا:

تلاش شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر فولادمردان فولاد سبا در کنترل دقیق و کاهش زمان آماده‌سازی توسط شیفت فورمن‌های زحمت‌کش فولادسازی باعث شد موتور محرک تولید با توان بیشتر به طرف افزایش تولید حرکت کندو این امر نشان‌دهنده عزم و اراده ایشان در تحقق اهداف سازمان است. گروه ریخته‌گری، نورد، کنترل کیفی و نسوز همانند پولادمردان با تمام توان و مسئولیت‌پذیری پای کار بودند تا به این مهم رسیدیم و این همدلی نشان‌دهنده آینده‌ای روشن است.

محمد عسگری، سرپرست تعمیرات ریخته‌گری:

با توجه به همدلی همکاران در استفاده حداکثری از شرایط پایداری نسبی انرژی، با آماده‌به‌کار نگه‌داشتن صددرصدی تجهیزات و خط تولید و استفاده از تمامی زمان‌های موجود در هر ساعت از شبانه‌روز برای انجام فعالیت‌های تعمیراتی موردنیاز، امکان و شرایط دست‌یابی به رکورد ماهانه فراهم شد و جا دارد به‌نوبه خود از حمایت مدیران و تلاش کلیه همکاران تشکر و قدردانی کنم.

امید جوانمردی، سرپرست تعمیرات فولادسازی سبا:

تلاش و همت همکاران باعث ثبت رکوردهای ارزشمند تولید روزانه و ماهانه در فروردین 1404 گردید. عوامل متعددی همچون افزایش آماده‌به‌کاری تجهیزات خط تولید، کاهش توقفات اضطراری، کاهش زمان آماده‌سازی هر ذوب، افزایش بهره‌وری نفرات تعمیرات و تولید باعث تولید مناسب در فروردین‌ماه شد. در پایان از تلاش مجموعه کارکنان زحمتکش فولاد سبا جهت ثبت این رکورد تقدیر و تشکر می‌کنم.

روح اله جمالی، کارشناس تولید فولادسازی:

ضمن وفاق و همدلی تمامی کارکنان اعم از تولید و تعمیرات و پشتیبانی در تحقق این رکورد نقش مؤثری داشت. همچنین در واحد تولید و تعمیرات فولادسازی با کاهش زمان Power off بین اتمام ذوب و شروع تخلیه و زمان‌های آماده‌سازی، مدیریت منسجم در توقفات اضطراری و همچنین کاهش زمان Power off از طریق افزایش توان ورودی به کوره‌ها و افزایش راندمان حرارتی کوره با کنترل سرباره‌سازها و افزایش کیفیت سرباره و افزایش مصرف اکسیژن موفق به کسب این رکورد باارزش در فروردین‌ماه شدیم.

حمید راهداری، کارشناس واحد حمل‌ونقل:

 حمل نقل سبا شامل دو بخش جاده‌ای و راه‌آهن است که به‌عنوان یکی از واحدهای زیرمجموعه مدیریت خدمات و پشتیبانی همواره نقش بسزایی در تحقق اهداف سازمان داشته است؛ به‌طوری‌که با برنامه‌ریزی و نظارت دقیق بر تأمین مکانیسم و افزایش آماده‌به‌کاری تجهیزات در دو بخش تعمیرات خط تولید، اعم از برنامه‌ریزی‌شده یا اضطراری و جابه‌جایی و بارگیری محصولات تولیدشده به مقاصد هدف، جایگاه خاص این واحد مشخص می‌شود. تحقق رکورد فروردین‌ماه 1404 میسر نمی‌شد، مگر با حمایت‌های مدیریت مجموعه و تلاش دستگاه نظارت و سخت‌کوشی پیمانکاران حمل‌ونقل که بدین‌وسیله از همه آن‌ها سپاسگزاری می‌کنم.

محسن حسن‌زاده، کارشناس دفتر فنی تولید:

این دستاورد با تلاش و همکاری کارکنان تمامی واحدها جهت کاهش توقفات و ضایعات فرایندی حاصل شد. در نورد با کنترل صحیح فرایند تولید، توقفات اضطراری، غیرمستقیم‌کاری و گپ‌تایم‌ها کاهش یافت که منجر به حذف ضایعات ناشی از توقفات نیز گشت.

شهرام لقایی، شیفت فورمن تولید و تعمیرات فولادسازی سبا:

تلاش جمعی تمامی همکاران تولید و تعمیرات و همکاری مستمر بین واحدها و همچنین جلسات منظم کارگاهی تولید و تعمیرات و ریشه‌یابی عیوب و کارشناسی آن در مدتی کوتاه و حذف زمان توقفات وارده به خط تولید و در نهایت حمایت عالی مدیریت شرکت در نشان دادن شعار «خواستن، توانستن است» منجر به ثبت این رکورد شد.

وحید دادخواه، شیفت فورمن تولید ریخته‌گری سبا

در سایه الطاف الهی و تلاش شبانه‌روزی همکاران در کارگاه ریخته‌گری و هماهنگی با همه واحدها که منجر به کاهش توقفات بین سیکل و افزایش سرعت ریخته‌گری شد، در سالی که مزین به شعار تولید است، موفق شدیم یک قدم رو به جلو برداریم. تلاش ما بر این است که این روند را در ماه‌های آتی نیز ادامه دهیم.

سید مجتبی موسوی، شیفت فورمن واحد جرثقیل‌ها:

کارکنان واحد جرثقیل‌های سقفی با توجه به اینکه رسیدن به اهداف برنامه‌ریزی‌شده همدلی و تلاش کلیه نفرات مجموعه را می‌طلبد، با همت و کوشش شبانه‌روزی در فروردین‌ماه موفق به تحقق کمترین مقدار توقف در سرویس‌دهی به خط تولید و حفظ صددرصدی آماده‌به‌کاری جرثقیل‌ها شدند و دوشادوش کارکنان زحمت‌کش تولید موفق به کسب رکورد تولید ماهانه شدند. این دستاورد را به کلیه کارکنان و مدیریت مجتمع فولادسازی و نورد سبا تبریک می‌گوییم.

حمید توازیانی، شیفت فورمن نورد گرم:

با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌مندی از مدیریت مؤثر در هدف‌گذاری و خودباوری، افزایش آماده‌به‌کاری خط و هماهنگی منظم بین واحدهای تولید و تعمیرات و دفتر فنی، باعث شد بهبود مستمرِ ارکان مهم تولید میسر گردد تا ثبت رکورد جدید ماهانه در فولاد سبا امکان‌پذیر باشد. امید است که مسیر تولید ایمن و باکیفیت همواره در این مجتمع پایدار بماند.

حمید حاتمی، شیفت فورمن واحد نسوز:

بدون شک موفقیت پی‌درپی به‌دست‌آمده جهت ثبت رکورد جدید ماهانه نتیجه تلاش مخلصانه و همدلی همه همکاران شرکت فولاد سبا و همچنین نتیجه خودباوری و انسجام گروهی است. در همین راستا و جهت تحقق شعار یک قدم رو به جلو در مسیر آینده، همکاران ما در واحد نسوز تلاش کردند با کاهش زمان توقفات اضطراری، تعمیرات و برنامه‌ریزی دقیق و به‌موقع و تلاش همه‌جانبه، نقش خود را در ثبت این رکورد به‌درستی ایفا کنند. این موفقیت را به تمامی همکاران تبریک عرض میکنم.

محمدجعفر ضیایی، شیفت فورمن واحد حمل مواد:

با تلاش بی‌وقفه همکاران و برنامه‌ریزی دقیق، موفق شدیم به رکوردی تازه در حمل و ارسال آهن اسفنجی، فروآلیاژها و کمک‌ذوب‌ها دست پیدا کنیم. اقداماتی نظیر میکس اصولی آهن اسفنجی، کنترل ترکیب شارژ سیلوها برای افزایش کیفیت و یکنواختی مواد ارسالی، افزایش نرخ شارژ به 350 تن بر ساعت و بهینه‌سازی عملکرد نمونه‌بردارهای اتوماتیک برای ارتقای دقت پایش، نقش کلیدی در این موفقیت داشته است.

محمدرضا میری، فورمن اتوماسیون نورد

خداوند بزرگ را شاکرم که در فروردین‌ماه با همت کلیه عزیزان، رکورد قبلی ورق گرم به میزان حدود 6 درصد رشد داشت. این موفقیت‌ها فقط با همدلی کلیه عزیزان در تمامی قسمت‌ها و کمک تیم پشتیبانی به خط انجام شد. در قسمت اتوماسیون نورد تلاش شد با فراهم کردن شرایط و انجام فعالیت‌ها در اسفندماه شرایط آماده‌به‌کاری خط در کلیه سطوح اتوماسیونی حفظ گردد. امیدوارم در اردیبهشت‌ماه نیز بتوانیم با همت بیشتر همه عزیزان و با اراده بیشتر این روند را تداوم بخشیم و در کنار آن کیفیت محصولات را نیز در راستای افزایش رضایت مشتریان ارتقا دهیم. در پایان از تیم مدیریت، رؤسا و سرپرستان بابت حمایت‌ها و انگیزه‌ای که به کارکنان دادند تشکر میکنم.

رضا شیرازی، فورمن برق و اتوماسیون پست 400

حفظ پایداری سیستم توزیع برق، یکی از ارکان مهم در استمرار تولید بدون وقفه است. موضوع محدودیت انرژی یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی واحد طی سال‌های گذشته بوده است. ما در واحد تولید و توزیع برق سبا با برنامه‌ریزی دقیق و از پیش تعیین‌شده برای تعمیرات و رفع سریع مشکلات احتمالی، سعی کردیم بستر لازم را برای دست‌یابی به رکورد تولید فراهم سازیم. این موفقیت نتیجه همکاری نزدیک تیم تعمیرات، بهره‌برداری، رله حفاظت و رئیس واحد بود.

فرهاد رجبی، رئیس قسمت آهن‌سازی سبا

به لطف خداوند، در فروردین‌ماه سال جاری، کارکنان پرتلاش و متعهد واحد احیا مستقیم در شرکت فولاد و نورد پیوسته سبا با همکاری سایر نواحی مرتبط در قسمت آهن‌سازی، موفق به ثبت رکورد ماهانه در حوزه تولید آهن اسفنجی شدند. رکوردهای ثبت‌شده، حرکت در مسیر قله‌های جدید افتخار در تولید آهن اسفنجی است.

پس از آنکه در تاریخ‌های 4، 5 و 6  فروردین با همت و همدلی همکاران، به‌ویژه همکاران شاغل در واحد احیا مستقیم، موفق به ثبت رکورد تولید روزانه و متوالی آهن اسفنجی شدیم، هم‌اکنون به لطف خداوند متعال و همت و همدلی تمام همکاران متعهد، با رکورد تولید ماهانه آهن اسفنجی به میزان 146 هزار و 104 تن در فروردین‌ماه 1404 توانستیم از رکورد قبلی عبور کنیم. با ثبت رکوردهای روزانه متوالی در فروردین‌ماه و البته بهبود و افزایش سقف تولید و رکورد ماهانه در فروردین‌ماه سال جاری، برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار احیا مستقیم سبا در قسمت آهن‌سازی و شرکت فولاد و نورد پیوسته سبا به ثبت رسید. رسیدن به تولید حداکثری با کیفیت مطلوب و مدنظر مشتری که واحد فولادسازی شرکت است از مهم‌ترین اهداف واحد احیا است. امیدواریم روند افزایش کمّی و کیفی تولید با رفع محدودیت انرژی تداوم داشته باشد.

با نگهداری پیشگیرانه، برنامه‌ریزی دقیق و تصمیم‌گیری سریع، همکاران واحدهای آهن‌سازی موفق شدند خطوط تولید را تا بالاترین حد امکان فعال نگه دارند و از تمامی ظرفیت‌ها به‌صورت بهینه برای خلق این دستاوردهای ارزشمند استفاده کنند.

از کلیه کارکنان امانی و پیمانکار شاغل در قسمت آهن‌سازی، دفاتر فنی تولید و تعمیرات، واحدهای خدمات و پشتیبانی سبا، حمایت‌ها و همکاری مدیریت عالی سازمان که با روحیه بالا و کار منسجم تیمی باعث خلق این رکوردها شدند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

آرش نوروزی، کارشناس تولید آهن‌سازی سبا:

دست‌یابی به این رکورد پرافتخار ماهانه در فروردین‌ماه سال جاری و رسیدن به این میزان تولید آهن اسفنجی، بسیار ارزشمند است و هدف‌گذاری‌های دقیق و برنامه‌ریزی‌شده در زمینه عملیات و تولید آهن اسفنجی در واحد احیا مستقیم سبا و بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های طلاییِ عدم محدودیت انرژی را نشان می‌دهد.

عزم راسخ، اعتقاد به تولید حداکثری با تمامی توان همراه با حفظ کیفی محصول، تبدیل موانع به فرصت‌های بهبود در زمینه تولید و کسب رکوردهای متوالی روزانه در ماه جاری از عوامل مهم در دست‌یابی به این میزان تولید و خلق این رکورد ارزشمند است. امید است در آینده با بهبود شرایط کیفی گندله ورودی، شاهد عبور از رکوردهای فعلی باشیم.

حجت اله رفیعی، سرپرست انباشت و برداشت سبا:

بررسی و پایش به‌موقع آنالیزهای کیفی گندله ورودی به سبا، برنامه‌ریزی‌های مدون و مؤثر در میکس و پایل‌سازی گندله و میکس ورودی آن به واحد احیا، بهینه‌سازی و بهره‌گیری حداکثری از تجهیزات انباشت و برداشت گندله مبنی بر همگن‌سازی خواص فیزیکی و شیمیایی گندله در ساخت پایل‌های مورد مصرف واحد احیا مستقیم، از عوامل مهم و تأثیرگذار در کسب این رکورد ارزشمند ماهانه است. امیدواریم در آینده با افزایش ظرفیت و توسعه زیرساخت در انباشت و برداشت بتوانیم فضاهای بیشتری برای پایل‌سازی گندله داشته باشیم و در نهایت بهبود شرایط میکس‌سازی را رقم بزنیم.

مجید عکاف، شیفت فورمن تولید احیا:

توجه ویژه به بازرسی‌های تجهیزات در شیفت تولید، کاهش توقفات برنامه‌ریزی‌شده با نگرش ویژه به عملکرد ایمن در فرایند، از عوامل مهم و تأثیرگذار در کسب رکورد ماهانه بوده است. قطعاً با افزایش کیفیت میکس و گندله خریداری‌شده، رکوردهای کمی و کیفی در واحد احیا تثبیت خواهد شد. با تأمین و میکس‌سازی مطلوب گندله در واحد احیا، می‌توان علاوه بر دست‌یابی به رکوردهای کمّی و کیفی محصول تولیدی، از آسیب‌های تجهیزاتی جلوگیری کرد و اختلالات فرایند را در راستای افزایش محصول تولیدی باکیفیت، کنترل نمود.

سعید شیخ میر، فورمن تعمیرات مکانیک آهن‌سازی سبا:

در جهت رسیدن به تولید حداکثری، لازم است تجهیزات با حداکثر ظرفیت آماده‌به‌کار و در مدار تولید باشند. با توجه به اهمیت ثبت و رسیدن به رکورد در فروردین‌ماه، گروه تعمیرات واحد آهن‌سازی، با تلاشی مضاعف سعی در آماده‌به‌کاری خطوط تولید دارند؛ به‌نحوی‌که مشکلات فنی، بلافاصله رفع شود و از توقفات اضطراری جلوگیری به عمل آید.

پژمان پاکروان، سرپرست توزیع و تصفیه آب:

با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات هدفمند در واحد تعمیرات تصفیه و توزیع سیالات فولاد سبا، ازجمله انجام تعمیرات پیشگیرانه، اصلاح و بهینه‌سازی در برنامه اتوماسیون RO ثانویه و PLC آن، اصلاح تیپ سطح‌سنج‌های مخازن، ارتقای پمپ، موتور، گیربکس و تجهیزات کلاریفایر و بازنگری در مسیر تزریق آهک، گامی مؤثر در افزایش پایداری تولید آب صنعتی برداشته شد. این اقدامات علی‌رغم محدودیت‌های جدی در تأمین آب خام، منجر به افزایش ظرفیت تولید آب به بیش از 70 مترمکعب بر ساعت گردید. همچنین این تغییرات نقشی کلیدی در ثبت رکورد تولید در واحد احیا ایفا کرد. نتایج حاصل از این اقدامات در کاهش توقفات و ارتقای عملکرد فرایندهای تصفیه آب مشهود بوده است. پایداری و بهبود شرایط عملیاتی واحد تصفیه نتیجه تلاش‌های مستمر تیم تعمیرات و نظارت دقیق بر روند اجرایی است.

علیرضا شریفی، کارشناس واحد تصفیه و توزیع سیالات:

با عنایت به محدودیت شدید تأمین آب خام در نیمه دوم فروردین‌ماه، اقدامات متعددی جهت به‌کارگیری حداکثری از ظرفیت تصفیه‌خانه پساب و تأمین آب موردنیاز خط تولید به عمل آمد. مهم‌ترین اقدامات شامل بهره‌برداری هم‌زمان از دو کلاریفایر موجود و تمامی پکیج‌های RO مرحله اول و پکیج RO مرحله دوم تصفیه‌خانه پساب و انجام تست‌های آزمایشگاهی جهت تعیین و تنظیم پارامترهای فرایندی تصفیه‌خانه پساب و استفاده از پساب‌های ذخیره‌شده در دریاچه 300 هزار مترمکعبی است.

کیانوش رضایی، کارشناس تعمیرگاه مرکزی فولاد سبا:

در راستای آماده‌به‌کاری تجهیزات، افزایش بهره‌وری و کاهش زمان توقف خطوط تولید فولاد سبا، واحد تعمیرگاه مرکزی با تلاش شبانه‌روزی، موفق به اجرای پروژه‌های مهمی در حوزه تعمیر و ساخت قطعات، ازجمله تعمیر گیربکس‌ها، سیلندرها و سایر تجهیزات مکانیکی مرتبط با واحد احیا گردید. انجام اقدامات به‌موقع و مؤثر، نقش بسزایی در ثبت رکورد جدید تولید دارد و گامی ارزشمند در جهت تحقق اهداف سازمانی بوده است، تعمیرگاه مرکزی سبا در طول مدت شبانه‌روز آمادگی پشتیبانی از خطوط تولید فولاد سبا را در جهت کاهش زمان توقف دارد. از پیمانکاران و شرکای کسب‌وکار فولاد سبا که در تأمین و تعمیر سریع و به‌موقع قطعات و تجهیزات موردنیاز با تعمیرگاه مرکزی همکاری دارند، قدردانی می‌کنم.

مجید خاشعی، کارشناس تولید واحد اکسیژن:

با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته جهت دست‌یابی به رکورد ماهانه در فروردین‌ماه و نیاز به پشتیبانی حداکثری از واحدهای تولیدی، تصمیم گرفتیم تا با برنامه‌ریزی جهت افزایش حداکثر آمادگی تجهیزات به‌وسیله پایش آن‌ها و کوتاه کردن دوره زمانی تعمیرات و نگهداری تجهیزات با اولویت، از هرگونه توقف در تولید جلوگیری شود. همچنین به جهت افزایش تولید گازهای صنعتی و جلوگیری از کمبود دبی و فشار سیالات در نوسانات شدید مصرف، پلنت دوم واحد اکسیژن آماده‌سازی شد و در مدار تولید قرار گرفت.

مسابقه رکوردشکنی در فولاد هرمزگان علی‌رغم محدودیت انرژی بی‌سابقه

سخت‌کوشان فولاد هرمزگان در واحدهای فولادسازی و احیا مستقیم، علی‌رغم اینکه در فروردین‌ماه 1404 هم با محدودیت‌های انرژی مواجه بودند، موفق شدند با عبور از ظرفیت اسمی شرکت حد نصاب جدیدی در تاریخ بهره‌برداری شرکت و صنعت فولاد کشور ثبت کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، تلاشگران واحد فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد هرمزگان، در فروردین‌ماه امسال، با تولید 165 هزار و 487 تن تختال، برای نخستین بار حد نصاب جدیدی در تولید ماهانه تختال فولادی به ثبت رساندند و با توجه به ظرفیت کوره‌های قوس شرکت، رکورد جدیدی در تاریخ فولاد هرمزگان و صنعت فولاد کشور بر جا گذاشتند.

تولید تختال در یک ماه، 32 درصد فراتر از ظرفیت اسمی

این موفقیت بزرگ در حالی حاصل شده است که ظرفیت اسمی تولید ماهانه این شرکت 125 هزار تن است و فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه، بیش از 32 درصد فراتر از ظرفیت اسمی تولید کرده است. گفتنی است رکورد پیشین این واحد در اردیبهشت‌ماه سال 1403 به میزان 163 هزار و 199 تن بوده است.

رشد 2.7 درصدی تولید در فروردین سال 1404 نسبت به مدت مشابه سال 1403

بر اساس این گزارش، فولاد هرمزگان با ثبت رکورد درخشان تولید تختال فولادی در فروردین‌ماه امسال، رشد 2.7 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل (161 هزار و 109 تن) داشت.

در همین بازه زمانی، تولید مذاب کوره‌ها نیز به 170 هزار و 346 تن رسید که رکورد جدیدی برای فولاد هرمزگان به شمار می‌آید. همچنین برای کوره شماره 2 نیز تولید 86 هزار و 644 تن مذاب ثبت شده و رکورد قبلی این واحد نیز ارتقا یافته است.

تولید آهن اسفنجی 26 درصد فراتر از ظرفیت اسمی واحد احیا

واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان نیز عملکردی درخشان داشت و در فروردین‌ماه امسال توانست با تولید 173 هزار و 152 تن آهن اسفنجی، رکورد قبلی خود را که در فروردین‌ماه سال قبل و به میزان 170 هزار و 300 تن ثبت شده بود به میزان 648 تن بهبود بخشد. این میزان تولید نیز 26 درصد بیش از ظرفیت اسمی ماهانه این واحد است.

گفتنی است رکورد پیشین این واحد در اردیبهشت‌ماه سال 1403 و به میزان 172 هزار و 504 تن آهن اسفنجی به ثبت رسیده بود؛ بنابراین، واحد احیای این شرکت با ثبت رکورد یادشده در فروردین‌ماه امسال، رشد 1.6 درصدی تولید را نسبت به مدت مشابه سال پیش محقق کرده است.

در فروردین‌ماه سال جاری رکورد ذوب تخلیه‌شده از کوره شماره 2 به 713 ذوب به ثبت رسید و رکورد قبلی 696 ذوب که در فروردین‌ماه سال 1403 به دست آمده بود، پشت سر گذاشته شد.

در فروردین‌ماه امسال رکورد ماهانه ذوب تخلیه‌شده از کوره‌ها به 1395 ذوب افزایش یافت و رکورد قبلی 1389 ذوب که در فروردین‌ماه سال 1403 به دست آمده بود پشت سر گذاشته شد.

رکورد دیگر در تعداد ذوب ریخته‌گری‌شده با 1392 ذوب به ثبت رسید. این در حالی است که رکورد قبلی 1384 ذوب در اردیبهشت‌ماه سال 1403 حاصل شده بود.

ثبت حدنصاب‌های جدید در شرکت سنگ و فولاد هرمزگان با جهش 28 درصدی تولید

دیگر رکورد قابل‌توجه در مجموعه فولاد هرمزگان، در شرکت سنگ و فولاد هرمزگان به‌عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه در فروردین‌ماه رقم خورد و تلاشگران این مجموعه موفق شدند با تولید 9 هزار و 980 تن آهک کلسینه در فروردین‌ماه، حدنصاب جدیدی را در تولید ماهانه این شرکت ثبت کنند. رکورد قبلی تولید ماهانه آهک کلسینه در این شرکت به میزان 7 هزار و 800 تن در مهرماه سال قبل به ثبت رسیده بود؛ به ‌این ‌ترتیب با ثبت رکورد جدید تولید ماهانه در این شرکت، جهش 28 درصدی تولید رقم خورد.

همچنین کارکنان واحد سنگ و فولاد موفق شدند در فروردین‌ماه رکورد حمل و ارسال محصول را به میزان 17 هزار و 21 تن به ثبت برسانند. این در حالی است که رکورد قبلی حمل و ارسال محصول این شرکت به میزان 11 هزار و 430 تن در آبان ماه سال 1403 رقم خورده بود. ازاین‌رو رکورد حمل و ارسال محصول نیز در شرکت سنگ و فولاد هرمزگان به میزان 49 درصد افزایش یافت.

رکوردشکنی در تولید آب صنعتی

تلاشگران شرکت فولاد هرمزگان در واحد انرژی و سیالات نیز فروردین‌ماه درخشانی را پشت سر گذاشتند و توانستند در این ماه 472 هزار و 62 مترمکعب آب صنعتی از آب‌شیرین‌کن برای نیازهای واحدهای مختلف شرکت تولید کنند که این میزان نیز در تاریخ فعالیت این واحد رکورد جدیدی محسوب می‌شود. رکورد قبلی تولید آب صنعتی از آب‌شیرین‌کن به میزان 457 هزار و 426 مترمکعب در خردادماه سال 1402 رقم خورده بود. به‌این‌ترتیب میزان تولید آب صنعتی حدود 3٫1 درصد نسبت به رکورد قبلی افزایش یافته است.

ثبت رکوردهای جدید مصارف آب و انرژی در فولاد هرمزگان

شرکت فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه 1404 موفق به کاهش چشمگیر مصارف آب و برق خود در هر دو واحد فولادسازی و احیا مستقیم شد. این اقدام در راستای حفظ منابع طبیعی و حمایت از محیط‌زیست انجام‌ شده و نویدبخش دست‌یابی به اهداف توسعه پایدار در صنعت فولاد کشور به شمار می‌رود.

صرفه‌جویی در مصرف آب به بهبود فرایندهای تولیدی منجر شده و از هدررفت منابع جلوگیری می‌کند. کاهش مصرف برق نیز باعث افزایش بهره‌وری و کنترل بهتر فرایندهای فولادسازی می‌شود که به‌نوبه خود زمینه‌ساز افزایش ظرفیت تولید است. همچنین، بهینه‌سازی مصرف انرژی در مدول‌های احیا، به کاهش آلاینده‌های کربنی و حفظ محیط‌زیست کمک می‌کند.

این اقدامات به افزایش صرفه‌جویی در هزینه‌ها و توسعه پایدار در صنعت منجر شده است. آمارها نشان می‌دهند که صرفه‌جویی در مصرف انرژی باعث شده شرکت در مسیر دست‌یابی به اهداف بلندمدت خود گام بردارد.

کاهش مصرف آب علی‌رغم افزایش تولید

نرخ مصرف آب در شرکت فولاد هرمزگان از 2٫80 مترمکعب بر تن اسلب به 2٫79 مترمکعب بر تن اسلب کاهش یافته که نشان‌دهنده 0٫36 درصد صرفه‌جویی در این حوزه است. این کاهش به بهینه‌سازی فرایندها و استفاده مؤثرتر از منابع آبی کمک می‌کند.

کاهش مصرف برق علی‌رغم افزایش تولید

در بخش مصرف برق نیز شرکت فولاد هرمزگان موفق به کاهش مصرف از 963 کیلووات ساعت بر تن اسلب به 952 کیلووات ساعت بر تن اسلب شده که معادل 1٫14 درصد صرفه‌جویی است. همچنین در بخش احیا مستقیم، مصرف برق از 90٫9 کیلووات ساعت به 90٫0 کیلووات ساعت بر تن آهن اسفنجی کاهش یافته که معادل یک درصد کاهش است.

در نهایت، در بخش فولادسازی نیز مصرف برق به 740٫8 کیلووات ساعت بر تن اسلب رسیده که نسبت به 763 کیلووات ساعت قبلی، 2٫91 درصد کاهش داشته و نشان‌دهنده صرفه‌جویی در مصرف برق است.

این اقدامات نه‌تنها به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند، بلکه تعهد شرکت فولاد هرمزگان به توسعه پایدار و حفظ محیط‌زیست را نشان می‌دهد. فولاد هرمزگان به تلاش‌ در مسیر بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش آثار منفی بر محیط‌زیست متعهد خواهد بود.

ارتقای رکورد ماهانه تولید آهن اسفنجی در مجتمع فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری

محمود محمدی فشارکی، مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت:

 با تولید 91 هزار و 47 تن آهن اسفنجی در واحد احیامستقیم شرکت فولاد سفیددشت در نخستین ماه سال سرمایه‌گذاری برای تولید، رکورد جدیدی به ثبت رسید.

پیش از این، رکورد ماهانه تولید محصول واحد احیا مستقیم در اردیبهشت‌ماه سال 1403 و به میزان 90 هزار و 22 تن به ثبت رسیده بود که با همت و تلاش کارکنان غیور شرکت فولاد سفیددشت، این رکورد پس از 11 ماه به میزان یک هزار و 25 تن ارتقا یافت.

 رکورد ماهانه در حالی به دست آمد که در سومین روز فروردین سال جاری نیز با تولید 3 هزار و 10 تن، پایه ثبت رکورد ماهانه به‌عنوان دومین موفقیت شرکت در سالی که «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، گذاشته شد. دست‌یابی به این موفقیت‌ها نشانه عزم راسخ مجموعه تلاشگر فولاد سفیددشت برای استفاده حداکثری از توان تولید است.

ضمن قدردانی از تلاش کارکنان واحد فولادسازی و ریخته‌گری به جهت تولید بیش از 20 هزار تن تختال برای نخستین بار از ابتدای راه‌اندازی این واحد، امیدواریم با مدیریت محدودیت‌های احتمالی در مصرف انرژی در طول سال، فولاد سفیددشت به روند روبه‌رشد تولید هر دو محصول آهن اسفنجی و تختال ادامه دهد.

ایمان سلیمانی، مدیر بهره‌برداری شرکت فولاد سفیددشت:

حفظ حداکثری توان تولید در دو ماه ابتدایی سال که به ماه‌های طلایی تولید معروف‌اند و ثبت رکورد ماهانه تولید آهن اسفنجی و رشد بیش از 200 درصدی تولید ماهانه تختال را به سهام‌داران، مسئولان استانی، کارکنان و پیمانکاران تبریک می‌گوییم. ضمن اینکه با استعانت از خداوند متعال و تکیه‌بر همت کارکنان پرتلاش شرکت در تمامی بخش‌ها، رشد تولید محصول در هر دو واحد احیامستقیم و فولادسازی در اردیبهشت‌ماه، با قدرت ادامه خواهد یافت.

حمایت‌های فولاد مبارکه و ایمیدرو به‌عنوان سهام‌داران شرکت و مسئولان استانی به‌عنوان ارکان راهبردی صنعت در جهت حفظ و تعالی روزافزون فولاد سفیددشت را لازمه تداوم تولید در بزرگ‌ترین واحد صنعتی استان می‌دانیم.

اسکندری، رئیس واحد آهن‌سازی فولاد سفیددشت:

تلاش شبانه‌روزی کارکنان این واحد دلیل اصلی ثبت رکورد ماهانه در فروردین‌ماه است. ضمن اینکه اجرای موفقیت‌آمیز تعمیرات اساسی (شات‌دان) سالانه واحد احیامستقیم در ماه‌های منتهی به بهار 1404 با هدف افزایش حداکثری توان تولید در ماه‌های ابتدایی صورت گرفت که بحمدالله با ثبت رکوردهای روزانه و ماهانه آهن اسفنجی در نخستین ماه سال، این مهم به‌خوبی محقق شد.

مجموعه مدیریت و کارکنان فولاد سفیددشت مصمم‌اند با برنامه‌ریزی‌های منسجم، اردیبهشت‌ماه را هم با رکوردشکنی به پایان برسانند.

ثبت رکوردهای تولید ماهانه در خط گالوانیزه شماره 2 شرکت ورق‌خودرو  و شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد

کارکنان ساعی خط گالوانیزه شماره 2 شرکت ورق‌خودرو و فولاد زرین، از زیرمجموعه‌های شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری، در اردیبهشت‌ماه سال جاری همدوش با سایر نواحی و شرکت‌های گروه فولاد مبارکه به رکوردهای جدیدی دست یافتند.

حمید رضاپور، مدیر تولید خط گالوانیزه شماره 2 شرکت ورق‌خودرو:

 با همت کارکنان سخت‌کوش و حمایت‌های قابل‌تقدیر مدیرعامل شرکت ورق‌خودرو، در فروردین‌ماه سال جاری موفق به ثبت رکورد تولید 20 هزار و 533 تن ورق گالوانیزه شدیم.

رکورد قبلی تولید در این خط در آبان‌ماه سال گذشته به میزان 20 هزار و 19 تن به ثبت رسید و ثبت رکورد جدید حاکی از رشد 3 درصدی تولید محصولات گالوانیزه در خط گالوانیزه شماره 2 شرکت ورق‌خودرو است.

شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری با ظرفیت تولید بیش از 660 هزار تن انواع محصولات گالوانیزه، بزرگ‌ترین تولیدکننده ورق گالوانیزه در کشور است و  با بسترسازی مناسب صورت‌گرفته، پس از انجام فرایند ادغام خط گالوانیزه شماره 2 در شرکت ورق‌خودرو، حرکت در مسیر بهبود مستمر آغاز شده و ازاین‌پس شاهد افتخارآفرینی در خط گالوانیزه شماره 2 خواهیم بود.

مهرداد عسگری، مدیرعامل شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد:

 شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد نخستین ماه سال را با ثبت رکوردهای تولید در واحدهای اسیدشویی و نورد سرد آغاز کرد.

کارکنان شرکت نورد فولاد زرین با عزم و اراده پولادین خود در فروردین‌ماه سال جاری با رکوردشکنی در خطوط نورد و اسیدشویی و رشد چشمگیر تولید، یک گام بزرگ دیگر در راستای تحقق اهداف خود برداشتند.

از تلاش و همت همکاران و حمایت مدیرعامل شرکت ورق‌خودرو قدردانی  می‌کنم و امیدوارم ثبت رکوردهای تولید ماهانه در اولین ماه سال، نویدبخش سالی پررونق در شرکت نورد فولاد زرین باشد.

امیر نوجوکی، مجری نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری نوردهای شرکت  نورد فولاد زرین شهرکرد:

 در فروردین‌ماه سال جاری با تولید 13 هزار و 421 تن ورق نوردشده به 90 درصد ظرفیت نامی تولید ماهانه خط 1 دست یافتیم و رشدی معادل 21 درصد نسبت به رکورد قبلی ثبت کردیم که مربوط به دی‌ماه سال گذشته به میزان 11 هزار و 153 تن است. کسب این موفقیت بزرگ تنها پس از 4 ماه تولید مستمر حاصل شده است.

محمدعلی فدائی، مجری نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری اسیدشویی شرکت  نورد فولاد زرین شهرکرد:

شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد تولیدکننده ورق‌های اسیدشویی و فول‌هارد و زیرمجموعه شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری است.در فروردین‌ماه رکورد تولید ماهانه به میزان 13 هزار و 58 تن ورق اسیدشویی شده رقم خورد که نسبت رکورد ماهانه قبلی در این خط (10 هزار و 689 تن در اسفندماه سال گذشته) رشد 23 درصدی داشته است.

شروع قدرتمند گروه فولاد مبارکه  با ۱۹ رکورد روزانه و ۱۳ رکورد ماهانه؛ فقط در یک ماه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟