مدیر تأمین و تدارکات شرکت معدنی و صنعتی گوهرزمین با اشاره به روند تأمین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز این شرکت، از همکاری با پیمانکاران بزرگ و سازوکارهای دقیق مناقصهای خبر داد. محمدحسین اسفندیارپور در گفتوگویی اختصاصی با خبرنگار رصد اقتصادی، جزئیاتی از فرآیند تأمین، تولید و تجهیز ماشینآلات در گوهرزمین را تشریح کرد.
فولاد مبارکه اصفهان، بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد خاورمیانه، در سال ۱۴۰۳ توانست با تثبیت تولید و رشد درآمد، نقش خود را در بازارهای داخلی و خارجی تقویت کند. این شرکت در نیمه نخست سال با وجود چالشهای تأمین انرژی، موفق به ثبت عملکردی چشمگیر در حوزه تولید، فروش و صادرات شد.
با شروع به کار دولت جدید شاهد این امر بودیم که رئیسجمهور و بدنه دولت بدون توجه به نگاه های جناحی وحزبی تلاش کردند تا افراد متخصص و خبره را در جایگاههای مختلف انتخاب و منصوب کنند.
چهارمین کنفرانس بین المللی راهبری شرکتی چهارشنبه 18 مهرماه در مرکز همایش های این سازمان آغاز به کار کرد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با بیش از دو دهه سابقه با هدف توسعه بسترهای معدنی و صنایع وابسته به آن در کشور و با الگو گیری از همزاد قدیمی خود سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) پا به عرصه ظهور گذارد تا نیروی محرک لازم برای توسعه زیرساختهای معدنی و تکمیل زنجیره های ارزش متصل به آن در کشور باشد.
این روزها برخی سایت های خبری در گزارشات سفارشی و یا بر اساس اطلاعات ناقص و نادرست مطالبی خلاف واقع پیرامون یکی از مدیران خوشنام صنایع معدنی کشور منتشر می کنند.
شماره سی و ششم ماهنامه رصداقتصادی/ جریان اقتصادی منتشر شد.
صنعت فولاد ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان، با صادرات ۲۴ درصد از تولیدات خود نقش مهمی در بازارهای جهانی ایفا میکند. با وجود چالشهای متعدد از جمله محدودیتهای انرژی، توسعه ظرفیتهای جدید تولید، فرصتهای نوینی برای افزایش سهم صادرات فراهم میآورد.
پتروشیمی ایلام با مدیریت داود جعفریفر، در تیرماه امسال توانسته است رکورد تولید ماهانه پلیاتیلن سنگین را بشکند و با اجرای پروژههای جدید، گامهای مؤثری در بهبود فرایندهای تولید و حفظ محیط زیست بردارد. این موفقیتها نشاندهنده عزم جدی مدیریت و کارکنان این مجتمع در تحقق اهداف توسعهای و ارتقای ایمنی و بهرهوری است.
صنعت فولاد ایران با تکیه بر منابع غنی معدنی و ذخایر انرژی، در مسیر توسعه قرار دارد، اما کاهش چشمگیر صادرات در سال ۱۴۰۳ نشاندهنده چالشهایی است که بر سر راه این صنعت قرار دارد. این گزارش به بررسی وضعیت کنونی صادرات فولاد، تاثیر آن بر ارزآوری و اهمیت رفع موانع موجود برای تقویت صادرات و افزایش بهرهوری صنعت فولاد ایران میپردازد.
صنعت فولاد ایران به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی کشور، همواره مورد توجه سرمایهگذاران داخلی و خارجی بوده است. در کنار آن، مناطق آزاد ایران با پتانسیلهای ویژه و تسهیلات قانونی، زمینههای جدیدی برای سرمایهگذاری در این صنعت فراهم کردهاند. در این گزارش، به بررسی عملکرد و آمار بهروز این صنعت و بررسی فرصتهای موجود در مناطق آزاد ایران میپردازیم.
الحاقیه پروانه UNSP توسط سازمان تنظیم مقررات به آسیاتک اعطا شد. براساس این الحاقیه، شرکت انتقال دادههای آسیاتک متعهد شده است تا پایان سال در بازههای سه ماهه، اتصال ۳۰۰ هزار خانور را به شبکه فیبر نوری برقرار کند.
آسیاتک توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسبوکارها را در شهرهای نورآباد دلفان، کوهدشت، اسلامآباد و بیستون آغاز کرده است. به این ترتیب با پایان این پروژههای عمرانی بیش از ۷۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار میگیرند.
به گزارش روابط عمومی، در نشست چهره به چهره و تعاملی که روز دوشنبه ۸ مردادماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات شماره یک شرکت پیشگامان فولاد جنوب برگزار شد، محمدرضا پاکباز، مدیرعامل شرکت به همراه امین نیکخو، مدیر منابع انسانی و شهرام حسین نژاد، مدیر نظارت یکپارچه، به شنیدن دغدغهها و پیشنهادات کارکنان واحد نظارت پرداختند.
روزنه های امید و اقدام مهم برای روابط عمومی، در دولت شهید خدمت
جهش تولید در ذوب آهن اصفهان؛ موتور محرک اقتصاد فولاد کشور
افزایش سرمایه فولاد شرق خراسان به 45 هزار میلیارد ریال
تجلی افتخار و ارزشآفرینی فولاد اکسین در مجمع عمومی سالیانه این شرکت