خودکشی روژان در سنندج جنجالی شد + عکس دردناک روژان

خودکشی روژان در سنندج جنجالی شد + عکس دردناک روژان
کدخبر : 13808

روژان شریفی در سن 14 سالگی ، خوش را حلق آویز کرد.

خودکشی علل های گوناگونی دارد . خودکشی انگیزه های متفاوتی دارد . امار خودکشی در ایران رو به افزایش است . جزئیات یک خودکشی جنجالی را در ادامه می خوانید . 

 
 

 دوشنبە 31 شهریور 1399 شمسی،  روژان شریفی  دختر نوجوان  د ر شهر سنه سنندج خودش را حلق آویز کرد.

روژان شریفی  متولد 1385 و دانش‌آموز مقطع اول راهنمایی بوده است.

 


خبرداغ : حذف یارانه بخاطر کسری بودجه قطعی شد / یارانه چه کسانی حذف می شود ؟


 

خودکشی در شهر سنه سنندج کرد

گفته می شود ، روژان شریفی  پس از اینکه یک روز تا غروب بیرون از خانه بوده ، پس از بازگشت به خانه اقدام به حق آویز کردن خود می کند.

 

خانواده شریفی در گفتگو تلفنی با خبرنگار رکنا خودکشی  روژان شریفی  را تائید کردند، اما درباره انگیزه خودکشی اظهار نظری نکردند.

 

افزایش خودکشی در ایران / آمار خودکشی به تفکیک جنسیت، سن و تحصیلات

دکتر مسعود قادی‌پاشا در نشستی با اشاره به مرگ ۵ هزار و ۱۴۳ نفر بر اثر  خودکشی  در سال گذشته، گفت: این رقم در مقایسه با سال ۹۷، به میزان ۰.۸ درصد رشد داشته است.

 

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: از این تعداد هزار و ۵۱۷ مورد از این  خودکشی‌ ها مربوط به زنان و بقیه (۳ هزار و ۶۲۶) مورد مربوط به مردان بود.

 

وی تصریح کرد: از نظر جمعیت بیشترین آمار  خودکشی  مربوط به استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و کرمانشاه و کمترین مربوط به خراسان رضوی، جنوی و سیستان و بلوچستان بود.

 

این مقام مسئول ادامه داد: بیشترین روش در  خودکشی  حلق‌آویز کردن و بعد از آن استفاده از سم بود. همچنین بیشترین متوفیان ناشی از خودکشی بین ۳۰ تا ۳۹ سال و سپس ۱۸ تا ۲۴ سال سن داشتند.

 

به گفته قادی‌پاشا، تحصیلات افرادی که با  خودکشی  به زندگی خود پایان دادند، به ترتیب بیشترین تحصیلات مربوط به مقطع راهنمایی، دیپلم، پیش‌دانشگاهی و ابتدایی بود.

 

قادی‌پاشا در ادامه این نشست درباره آمار پرونده‌های مربوط به همسرآزاری نیز گفت: در سال گذشته ۸۵ هزار و ۳۵۷ پرونده مربوط به ادعای همسرآزاری در پزشکی قانونی تشکیل شد که سه هزار و ۷۳۳ مورد مربوط به مردان و ۸۱ هزار و ۶۲۴ مورد مربوط به زنان بود.

 

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: البته در بحث همسرآزاری و کودک‌آزاری ما این آمار را ادعای این موارد می‌دانیم؛ یعنی نمی‌توان به طور قطعی اظهار نظر کرد که آیا همسرآزاری و کودک‌آزاری صورت گرفته یا خیر.

 

این مسئول گفت: همسرآزاری و کودک‌آزاری‌هایی که منجر به شکایت می‌شود، تابع مؤلفه‌های متعدد همچون مباحث فرهنگی است. بنابراین ممکن است امری در یک نقطه از کشور به عنوان همسرآزاری محسوب شود و در نقطه‌ای از کشور محسوب نشود.

 

منبع : رکنا 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه