حامی و تسهیل‌گر پروژه‌های پتروشیمی جم هستیم

حامی و تسهیل‌گر پروژه‌های پتروشیمی جم هستیم
حامی و تسهیل‌گر پروژه‌های پتروشیمی جم هستیم

دکتر علیرضا زمان‌پور در حاشیه این بازدید، در نشست مدیران شرکت پتروشیمی جم، با اشاره به نقش پتروشیمی جم در افزایش سود سهام وصندوق، گفت: مهم‌ترین هدف ما، بهینه کردن منابع و سودآوری بیشتر برای بازنشستگان عزیز است. در این مسیر، از تمامی امکانات جهت توسعه کسب و کار در شرکت‌های تابعه استفاده می‌کنیم.

وی با تاکید بر رفع موانع مختلف در پتروشیمی جم گفت: شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری، نقش حمایتی و تسهیل‌گری خود را برای رفع مشکلات و تسریع در امور به‌خصوص راه‌اندازی پروژه‌های پتروشیمی جم به بهترین نحو ممکن ایفا می‌کند.

دیگران چه می خوانند:

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه به آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه PDH/PP پلیمر کنگان اشاره کرد و گفت: این طرح ‌سودآور مدت‌ها در پتروشیمی جم متوقف شده بود اما اکنون با حمایت مدیریت محترم صندوق بازنشستگی کشوری و  پیگیری شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی به فاز اجرایی وارد می‌شود. انتظار سهامداران این است که طبق برنامه و بدون توقف، پروژه تا آخرین مرحله پیش برود و وارد مدار تولید شود.

ارزش محصولات تولیدی پروژه PDH/PP بالغ بر 550 میلیون یورو در سال با 100% ظرفیت تولید و میزان سرمایه‌گذاری این پروژه‌ی ارزشمند در حدود 1,2 میلیارد دلار است که دوره‌ی ساخت آن 57 ماه پیش‌بینی شده است

شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری

حامی و تسهیل‌گر پروژه‌های پتروشیمی جم هستیم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟