کارنامه درخشان منطقه آزاد کیش در رونق گردشگری سلامت

کارنامه درخشان منطقه آزاد کیش در رونق گردشگری سلامت
کدخبر : 17108

توسعه و تجهیز بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش وایجاد امکانات اقامتی، فرودگاهی و بندری مناسب زیر ساخت های رونق گردشگری سلامت در کیش را فراهم کرده است.

به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از پایگاه خبری مناطق آسیا به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، توسعه گردشگری سلامت، رویکرد هدفمند بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش با توجه به سیاست های مسئولان این منطقه آزاد در سال های اخیر است که به صورت جدی در حال پیگیری می باشد.

پیش از شیوع ویروس کرونا، گشایش دفتر گردشگری سلامت(I.P.D)، گسترش بخش های درمانی و همزمان با آن، ارتقاء تجهیزات پزشکی برای پذیرش بیماران بین المللی در بیمارستان کیش آغاز شده و این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی هر ماه پذیرای گردشگران سلامت از کشورهای کانادا، ایرلند، آلمان و انگلیس برای انجام اعمال زیبایی صورت، زایمان و دریافت خدمات درمانی بود.

عقد قرارداد با شرکت های تسهیل گر در امر ارجاع بیماران بین المللی بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت، پس از راه اندازی دفتر گردشگری سلامت نیز از جمله اقدامات انجام شده برای رونق هر چه بیشتر گردشگری سلامت در جزیره بوده است.

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش در سال های اخیر برای معرفی ظرفیت های پزشکی، تجهیزات و خدمات رسانی خود در رویدادها و نمایشگاه های بین المللی از جمله عمان هلث 2018 با هدف جذب گردشگران سلامت و آگاهی دیگر کشور ها از شرایط موجود، شناخت فرصت های تجاری جدید و گسترش شبکه های بازرگانی با کشورهای حاشیه خلیج فارس تلاش های فراوانی داشته است.

صادرات خدمات پزشکی و گردشگری جزیره کیش، توسعه گردشگری به ویژه گردشگری سلامت به عنوان سومین صنعت اقتصادی کشور، قرار گرفتن جزیره کیش در فهرست کشورهای مقصد با هدف اعزام بیمار از عمان، دستیابی به سهم مناسب از بازار سلامت عمان با توجه به قرابت جغرافیایی و فرهنگی و همچنین مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های پزشکی، دارویی و تجهیزات این کشور از جمله اهداف سازمان منطقه آزاد کیش برای شرکت در چنین رویداد مهم علمی و اقتصادی بوده است.

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش همچنین با حضور در چهارمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی، موفق به کسب تندیس برند برتر حوزه گردشگری سلامت شد، مسئولان این بیمارستان در راستای اجرای سیاست های سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه گردشگری سلامت و ارتقاء کیفی این بخش، با حدود20 شرکت گردشگری و تسهیلگر ایرانی ،عراقی، آذربایجانی و عمانی مذاکره و گفتگو کرده و مقدمات عقد قرارداد با تعدادی از این شرکت ها را فراهم کردند.

علاوه بر موقعیت خاص جغرافیایی و آب و هوایی این منطقه، موقعیت های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف کیش فراهم شده که این بستر سازی ها نوید بخش روند رو به رشد و توسعه این منطقه است، چرا که بخش هایی از این جزیره از جمله تمدن، سابقه و ثروتی است که در طول سال ها مغفول مانده و می توان در جهت ثروت سازی و رونق اقتصاد از آن بهره برداری کرد.

گفتنی است ظرفیت پذیرش و میزبانی گردشگران درجزیره کیش سالانه جزیره کیش سالانه حدود٢ میلیون گردشگر است که با توجه به سیاست های سازمان منطقه آزاد کیش در راستای دستیابی به اهداف کلان گردشگری و رونق اقتصادی، طرح های بزرگی از جمله ساخت پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش در حال اجرا است تا ظرفیت پذیرش گردشگر به سالانه ٦ میلیون نفر افزایش یابد.

این امر با ارتقاء و توسعه سیستم حمل و نقل گردشگران خارجی و برداشته شدن محدودیت های پروازی با همکاری های سازمان هواپیمایی کشور امکان پذیر است و ورود گردشگران سلامت در کنار ورود مسافران و گردشگران داخلی، فعالیتی پایدار را در این صنعت و حوزه اقتصادی را رقم می زند که آثار مثبت آن بر جزیره کیش در آینده ای نزدیک قابل لمس خواهد بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

‍‍‍
این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه