کودک آزاری

کتک زدن فجیع نوزاد چند ماهه توسط پدرش | فیلم زجرآور و دردناک

کتک زدن فجیع نوزاد چند ماهه توسط پدرش | فیلم زجرآور و دردناک
کدخبر : 26217

فیلم کتک زدن ناگوار نوزاد توسط پدرش نمی توانید فیلم را نبینید

به گزارش رصداقتصادی : فیلمی از کودک آزاری یک فرد در اینستاگرام پخش شده است . کودک آزاری فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان می دهد، یک مرد بی رحم نوزاد چندماهه را شکنجه می کند و هدف ضربات سهمگین مشت قرار می دهد. این نوزاد بی گناه در مقابل شکنجه های بی رحمانه فقط گریه می کند. مشخص نیست نوزاد در حال حاضر زنده باشد.

این فیلم برای ایران نیست و برای مصر است. / منبع : رکنا 

کودک آزاری

کودک آزاری و بی توجهی چیست؟

کودک آزاری فقط به معنای کبودی دور چشم کودکان نیست. اذیت و آزار جسمانی به دلیل علائمی که از خود به جای می گذارد، مسئله بسیار تکان دهنده ای هستند.

اما همه نشانه های کودک آزاری به یک اندازه آشکار نیستند. نادیده گرفتن نیازهای کودکان، قرار دادن آنها در موقعیت هایی خطرناک بدون مراقبت از آنها، قرار گرفتن در معرض موقعیت های تعرض جنسی، یا القاء احساس بی ارزش یا احمق بودن به آنها نیز نوعی کودک آزاری و بی توجهی محسوب می‌شود. این امر نیز می تواند آسیب های عمیق و ماندگاری بر روی بچه ها ایجاد کند.

 

صرف نظر از نوع سوء استفاده، نتیجه آن یک آسیب عاطفی جدی بر جای می‌گذارد. اما همواره در چنین شرایطی کمک نیز در دسترس است. اگر گمان می کنید کودکی از سوء استفاده یا بی‌توجهی رنج می برد، در ابتدای امر لازم است که با او حرف بزنید. پس از متوجه شدن مشکل، کمک کنید تا کودک و فرد متجاوز در اسرع وقت کمک لازم را دریافت کنند.

 

مشاوره-آنلاین-روانشناسی

برای شروع، مهم است که در مورد کودک آزاری و بی توجهی باورهای غلط را از واقعیت‌ها تفکیک کنید. از این رو در ادامه به بررسی این نکات می‌پردازیم.

باورهای غلط و واقعیت‌هایی درباره کودک آزاری و بی توجهی

باور غلط : رفتار فقط در صورتی که خشونت آمیز باشد آزار محسوب می­‌شود.

واقعیت : بدرفتاری جسمی فقط یکی از انواع کودک آزاری است. بی توجهی به کودک، سوء استفاده جنسی و عاطفی نیز می تواند به همان میزان به او آسیب برساند. از آنجا که علائم این آزارها همیشه واضح نیستند، دیگران کمتر در این مسائل مداخله می کنند.

 

باور غلط : فقط افراد بد از فرزندان خود سوء استفاده می کنند.

واقعیت : همه والدین یا پرستاران عمداً به کودکان آسیب نمی رسانند. بسیاری از آنها خود قربانی سوء استفاده شده‌اند و راه دیگری برای انجام وظایف والدی خود بلد نیستند. این افراد ممکن است با مشکلات بهداشت روانی یا مشکلات سوء مصرف مواد مخدر نیز دست و پنجه نرم کنند.

 

باور غلط : سوء استفاده در خانواده های “خوب” اتفاق نمی افتد.

واقعیت : سوء استفاده و غفلت فقط در خانواده های فقیر یا محله های بد اتفاق نمی افتد. این رفتارها در همه گروه های نژادی، اقتصادی و فرهنگی بروز می کند. گاهی اوقات خانواده‌هایی که به نظر نمی رسد دچار مشکلی باشند، داستان دیگری را پشت درهای بسته پنهان می کنند.

باور غلط : بیشتر کودک آزاران غریبه هستند.

واقعیت : هرچند آزار و اذیت توسط افراد غریبه هم اتفاق می افتد. اما بیشتر سوء استفاده کنندگان از اعضای خانواده یا افراد نزدیک خانواده هستند.

باور غلط : کودکان بدسرپرست همیشه به شکل یک فرد بدرفتار بزرگ می شوند.

واقعیت : درست است که کودکان بدسرپرست به احتمال زیاد همین چرخه را در بزرگسالی خود نیز تکرار می کنند و ناخودآگاه آنچه را که در کودکی تجربه کرده اند انجام می­‌دهند. اما بسیاری از بازماندگان کودک آزاری انگیزه زیادی برای محافظت از فرزندان خود در برابر آنچه که خودشان متحمل شده‌اند دارند و به والدینی عالی تبدیل می­‌شوند.

 

اثرات کودک آزاری و بی توجهی به کودک

سوء استفاده و بی توجهی معمولا آسیب‌های ماندگاری را در ذهن کودک بر جای می­‌گذارند. برخی از این آسیب ها ممکن است جسمی باشند. اما آسیب های عاطفی تأثیرات طولانی مدتی در زندگی دارند و به احساسات کودک، روابط آینده و توانایی عملکرد وی در خانه، محل کار و مدرسه آسیب می رسانند. این اثرات معمولا خود را در قالب موارد زیر نشان می‌دهد:

 

۱) عدم اعتماد و مشکلات در رابطه

اگر نمی توانید به والدین خود اعتماد کنید، به چه کسی می توانید اعتماد کنید؟ بدون این اساس، یادگیری اعتماد به مردم یا دانستن اینکه چه کسی قابل اعتماد است بسیار دشوار خواهد بود. این موضوع می تواند منجر به مشکل در حفظ روابط در بزرگسالی شود. همچنین می تواند به روابط ناسالم منجر شود. زیرا فرد نمی داند رابطه خوب چیست.

 

۲) احساس بی ارزش بودن

اگر در کودکی بارها و بارها به شما گفته شده که شما احمق هستید یا خوب نیستید، غلبه بر این احساسات بسیار دشوار است. بچه‌های بدسرپرست ممکن است از تحصیل خود غافل شوند یا به مشاغل کم درآمد بسنده کنند. زیرا اعتقاد ندارند ارزش آنها بیشتر از این نیست.

بازماندگان سوء استفاده جنسی، با ننگ و شرم ناشی از سوء استفاده، اغلب با احساس آسیب دیدگی دست و پنجه نرم می کنند.

 

۳) مشکل در مدیریت احساسات

کودکان بدسرپرست نمی توانند احساسات خود را با خیال راحت ابراز کنند. در نتیجه، احساسات آنها به طرزی غیرمنتظره‌ای بروز می کنند. بازماندگان کودک آزاری در بزرگسالی با اضطراب، افسردگی یا خشم غیرقابل توجیه دست و پنجه نرم می‌­کنند. آنها ممکن است به الکل یا مواد مخدر روی آورند تا درد و رنج آنها را از بین ببرد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

‍‍‍
این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه