محمد کاسبی

محمد کاسبی دوباره بستری شد | حال بازیگر خوش رکاب وخیم شد

محمد کاسبی دوباره بستری شد | حال بازیگر خوش رکاب وخیم شد
کدخبر : 37070

«محمد کاسبی» بار دیگر در بیمارستان بستری شد

محمد کاسبی، ۴ خرداد ۱۳۳۰ در کوچه آبشار، خیابان ری، تهران متولد شد، محمد کاسبی دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خود را در محله نازی‌آباد تهران گذراند و تحصیلات خود را در دبستان رازی، دبیرستان الهی، فاتح، و رستاخیز به اتمام رساند محمد کاسبی مدرک دیپلم را در سال ۱۳۵۰ اخذ کرد.

محمود کاسبی، پیرامون آخرین وضعیت برادرش محمد کاسبی گفت:

متاسفانه طی هفته گذشته بار دیگر به دلیل مشکل قلبی حال برادرم بد شد و مجبور شدیم که وی را برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل کنیم.

محمد کاسبی

برادرم در حال حاضر در بیمارستان بستری است، وضعیت عمومی وی چندان خوب نیست و به مداوای مستقیم زیر نظر پزشکان نیازمند است.

محمد کاسبی

همه چیز دست خداست، من نمی‌توانم نظر قطعی در مورد وضعیت برادرم بدهم، زیرا شرایط وی پایدار نیست و هر روز به نوعی متفاوت است، هنوز از سوی پزشکان درمان ادامه دارد و فعلا خبری از ترخیص برادرم نیست.

کاسبی از سیزده سالگی در کاخ جنوبی جوانان در میدان راه‌آهن با گروه تئاتر فعالیت تئاتر تقریباً نیمه حرفه‌ای خود را آغاز کرد و از سال ۱۳۵۰ همکاری و بازیگری در اداره تئاتر تهران را شروع نمود.

او در کنکور سال ۱۳۵۰ شرکت کرد و در رشته پزشکی قبول شد اما به جهت علاقه به تحصیل تئاتر در دانشکده هنرهای زیبا، از پزشکی صرف نظر کرده و در سال ۱۳۵۱ به سربازی رفت.

در سال ۱۳۵۳ پس از برگشتن از سربازی دوباره در کنکور شرکت کرد و در رشته بازیگری و کارگردانی سینما و تئاتر قبول شد و به دانشکده هنرهای دراماتیک راه یافت.

محمد کاسبی پیش از تحصیل و در حین آن در دانشکده دراماتیک به دوبلوری پرداخت. او در دوران دانشکده نمایشنامه‌های زیادی از جمله «یک نمایش طولانی» به کارگردانی جعفر والی، نمایش «مدا» به کارگردانی منیژه معامدی، نمایش «مهتابی برای محرومین» به کارگردانی شهناز جابری زاده، نمایشنامه «مترسک‌ها در شب»، «کارول»، «مسافران»، «در مه بخوان»، «بهترین بابای دنیا»، «عنکبوت» و… را بازی کرد. محمد کاسبی سال آخر دانشکده هنرهای دراماتیک بود که انقلاب به پیروزی رسید، با پیروزی انقلاب وی به مدت ۲ سال مسئول واحد نمایش رادیو بود و هم‌زمان گویندگی در رادیو را نیز انجام می‌داد.

بعد از انقلاب اولین نمایشنامه‌ای که به روی صحنه تئاتر رفت کار گروه دانشجویان دانشکده دراماتیک بود که محمد کاسبی نیز عضو این گروه بوده و در آن ایفای نقش کرده‌است، این نمایشنامه در فروردین ۱۳۵۸ در تئاتر شهر به روی صحنه تئاتر رفته و نام این تئاتر «نهضت حروفیه» به نویسندگی شهید حسین قشقایی و کارگردانی داوود دانشور بود.

محمد کاسبی در اوایل سال ۱۳۵۸ با چندی از دوستان حوزه اندیشه و هنر اسلامی را پایه‌گذاری کرد که بعدها نام این محل به «حوزه هنری» تغییر نمود، او همچنین مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد را نیز بنیانگذاری کرد. از اواسط سال ۱۳۶۰ کار دوبله، مدیریت واحدِ نمایش رادیو و مسئولیت مرکز هنرهای نمایشی همه را رها کرد و تمام وقت و تمرکز خود را معطوف به حوزه هنری و آغاز فیلم‌سازی برای حوزه کرد، اولین کار در حوزه هنری فیلم توبه نصوح بود.

محمد کاسبی چندین نمایشنامه هم نوشته‌است که از جمله نمایشنامه‌های چاپ شده نمایشنامه «زالو» و «بایگانی» را می‌توان نام برد، نمایشنامه بایگانی علاوه بر اینکه به کارگردانی او به روی صحنه تئاتر شهر رفت در پنجمین جشنواره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس لوح تقدیر این جشنواره را نیز به دست آورد. او علاوه بر تمامی مسئولیت‌ها چندین فیلم‌نامه نوشته و کارگردانی کرده‌است مثل فیلم نامه «شنا در زمستان» که از جشنواره معلم لوح تقدیر را دریافت کرده‌است و هم چنین فیلم «شته‌ها» و «قاصد» و چندین فیلم‌نامه دیگر هم نوشته‌است که به تصویب وزارت ارشاد رسیده و این فیلمنامه‌ها در اختیار بنیاد سینمایی فارابی و اداره کل سینمای تجربی وزارت ارشاد قرار گرفته‌است، نام این فیلم نامه‌ها «راز سهراب» و فیلم نامه «خانه» می‌باشد. او تعدادی دیگر فیلم نامه نوشته‌است که هرگز آن‌ها را ارائه ننمود.

محمد کاسبی در کنار بازیگری در حوزه هنری به فعالیت‌های دیگری نیز مشغول بود.

 

مروری بر ماندگارترین سریال های محمد کاسبی

امروز چهارم خرداد همزمان با سالروز تولد محمد کاسبی بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان است و به همین بهانه مروری بر ماندگارترین سریال های او در تلویزیون داشته ایم که توصیه میکنیم تا پایان این مطلب از بخش فرهنگ و هنر نمناک همراه ما باشید.

محمد کاسبی بازیگری را از دوران نوجوانی با تئاتر آغاز کرد و به صورت جدی بعد از دوران سربازی و قبولی در رشته بازیگری و کارگردانی به دنیای هنر راه یافت و کارش را با تئاتر آغاز کرد و بعد از آن به رادیو وارد شد و چند سالی هم در رادیو فعالیت میکرد.

این بازیگر کشورمان سال 69 برای اولین بار با سریال رعنا ساخته داوود میرباقری در قاب تلویزیون دیده شد و بعد از آن در فیلم و سریال های زیادی ایفای نقش کرد که برخی از آنها ماندگارتر شدند.

سریال های محمد کاسبی که ماندگارتر شدند

محمد کاسبی در فیلم و سریال های زیادی ایفای نقش کرد اما برخی از نقش های او در سریال هایش بیشتر از سایر نقش ها مورد توجه قرار گرفت که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم.

 

محمد کاسبی در خوش رکاب

سریال خوش رکاب به کارگردانی علی شاه حاتمی سال 81 ساخته شد و نوروز سال 82 روی آنتن شبکه یک سیما رفت.

محمد کاسبی بازیگر نقش اصلی این سریال بود که دلبستگی عجیبی به کامیونش خوش رکاب دارد و حاضر نیست برای کمک به رزمنده ها در جبهه از کامیونش استفاده کند.

سریال خوش رکاب یکی از ماندگارترین سریالی های محمد کاسبی است که دو سال بعد ادامه این سریال با نام خوش غیرت ساخته شد و محمد کاسبی باز هم در این سریال ایفای نقش کرد و این بار با شخصیتی متحول شده کامیونش را آماده حضور در جبهه میکند اما این آغاز ماجراهای زیادی در این سریال است.

محمد کاسبی در این سریال یکی از ماندگارترین نقش هایش را ایفا کرد و با گذشت چندین سال، با پخش آهنگ خوش رکاب بسیاری از مردم یادی از بازی محمد کاسبی میکنند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

‍‍‍
این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه