قیمت گوشت گوسفندی| قیمت گوشت گوساله

قیمت گوشت وحشتناک گران شد | قیمت گوشت گوسفندی کیلویی چند؟

قیمت گوشت وحشتناک گران شد | قیمت گوشت گوسفندی کیلویی چند؟
کدخبر : 44228

عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی خاطر نشان کرد: 80 درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای تولید سوسیس و همبرگر مصرف می‌شود و بخشی از آن به مصارف ارگان‌ها می‌رود؛ تجربه نشان داده است که همواره واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمت‌ها را می‌کشد و اجازه نمی‌دهد که قیمت‌ها بی‌رویه گران شوند.

قیمت گوشت طی ماه های گذشته با تغییر همراه بود. قیمت گوشت ثابت ماند. قیمت گوشت بعد از افزایش قیمت نهاده های دامی گران شد. قیمت گوشت بعد از کاهش معنادار تقاضا ثابت ماند.  قیمت گوشت امروز را در ادامه می خوانیم.

نیما حبیب‌فر با تایید خبر افزایش گران‌ شدن نرخ گوشت گوسفندی در بازار، گفت: قیمت گوشت گوساله در هفته اخیر تغییر محسوسی نکرد اما نرخ گوشت گوسفند افزایش 10 هزار تومانی را تجربه کرد و قیمت لاشه گوشت گوسفندی در بازار به کیلویی 205 هزار تومان رسید.

وی نرخ گوشت گوساله بدون استخوان را کیلویی 200 تا 210 هزار تومان اعلام کرد و افزود: بعد از وضع تعرفه سنگین برای صادرات گوشت گوساله امکان صادرات آن از بین رفت از این‌رو نرخ آن تغییر چندانی نکرد و به نظر می‌رسد افزایش نرخ گوشت گوساله در بازار منطقی‌تر جلو می‌رود.​

این فعال صنفی با بیان اینکه همواره کاسبان از کسادی بازار سخن می‌گویند، خاطر نشان کرد: رکود فعلی بازار واقعی است و ارتباطی با آه و ناله همیشگی کاسبان ندارد؛ چراکه هزینه‌های خانوارها بالا رفته است و در این شرایط خرید و فروش برای خریدار و فروشنده صرفه اقتصادی ندارد.

عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی در پاسخ به این پرسش که آیا اقدامات شرکت پشتیبانی امور دام برای حمایت از مصرف پروتئین خانوارها را موثر می‌دانید؟ گفت: شرکت پشتیبانی امور دام اقدامات موثری برای کاهشی نشدن مصرف انجام داده است و در آینده خبرهای  خوبی از این شرکت خواهیم شنید.

 حبیب‌فر فروش اینترنتی گوشت و خرید مستقیم کسبه از کشتارگاه‌ها را به عنوان طرح‌های در دست اجرا شرکت پشتیبانی امور دام معرفی کرد و افزود: در حال حاضرگوشت گوساله از هند و برزیل برای مصارف صنعتی و خانگی وارد می‌شود؛ 80 درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای تولید سوسیس و همبرگر مصرف می‌شود و بخشی از آن به مصارف ارگان‌ها می‌رود؛ تجربه نشان داده است که همواره واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمت‌ها را می‌کشد و اجازه نمی‌دهد که قیمت‌ها بی‌رویه گران شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر خانوارها متقاضی خرید کدام محصول پروتئینی هستند؟ خاطر نشان کرد: مصرف مرغ در بین ایرانیان 3 برابر بیشتر از سایر پروتیئن‌ها بود اما با افزایش نرخ آن در بازار، میزان تقاضا برای خرید مرغ کاهش پیدا کرده است اما با این حال همچنان در رتبه نخست مصرف قرار دارد پس از آن گوشت گوساله و در نهایت گوشت گوسفند بیشتر مصرف می‌شود. خانواده‌ها می‌توانند با 50 تا 60 هزار تومان یک کیلو مرغ خریداری کند اما برای خرید یک کیلو گوشت قرمز  باید حداقل 200 تا 210 هزار تومان هزینه کند.

این فعال صنفی ادامه داد: گوشت گوساله مانند گوشت گوسفند چربی ندارد و از آنجایی‌که ما ایرانیان تمایل داریم گوشت‌های کم چرب مصرف کنیم تقاضا برای خرید آن نسبت به گوسفند بیشتر است. گوشت گوسفند چربی و استخوان دارد و وقتی قصاب این موارد را گوشت جدا می‌کند در نهایت گران‌تر برای مصرف‌کننده تمام می‌شود این در حالیست که گوشت گوساله ضایعاتی ندارد و همان چیزی که خریداری می‌شود می‌توان آن را مصرف کرد.

ایلنا

عرضه گوشت بز و گوسفند ماده پر تقلب ترین اتفاق بازار

افشین صدر دادرس در پاسخ به این سوال که گفته می شود علت افزایش قیمت گوشت قرمز در هفته‌های اخیر افزایش قیمت دام زنده است و آیا چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟ گفت: این موضوع درست نیست و قیمت دام زنده آنقدر افزایشی نشده است که به این شکل در قیمت گوشت تاثیر بگذارد.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: عمده گوشتی که در حال حاضر در بازار عرضه می شود گوشت دام نر پرواری نیست و گوشت دام ماده و بز است و اتفاقی که این وسط می افتد این است که دام ماده را با قیمت دام نر در بازار عرضه می‌کنند.

وی با بیان اینکه قیمت هر کیلو دام زنده نر پرواری بین ۶۸ تا ۷۲ هزار تومان است، اظهار کرد: عمده گوشتی که در حال حاضر در بازار عرضه می‌شود گوشت دام نر پرواری نیست و گوشت دام ماده و بز است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفند ماده نیز بین ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان است و اتفاقی که این وسط می افتد این است که دام ماده را با قیمت دام نر در بازار عرضه می‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور تصریح کرد : شاهد این ادعا نیز انباشتگی دام نر در دامداری‌ها است. اگر سری به میادین عرضه دام بزنید متوجه خواهید شد کسانی که قصد خرید دام دارند بیشتر طالب دام ماده هستند و دام نر به دلیل قیمت بالاتری که نسبت به قیمت دام ماده دارد خریداری ندارد.

وی در ادامه گفت: چون دامدارها نمی‌توانند دام‌های نرشان را به فروش برسانند در ضرر هستند.

به گفته این فعال صنعت دامپروری سودی که کشتار دام ماده دارد دام نر ندارد. برای مثال اگر دام نر کیلویی ۷۰ هزار تومان خریداری شود گوشت آن باید با قیمت حدود هر کیلو ۱۷۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد. ولی برخی دام ماده را با قیمت کیلویی ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان خریداری می‌کنند و گوشت آن را کیلویی۱۷۰ هزار تومان می‌فروشند و سود بیشتری می‌برند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور عنوان کرد: چون قیمت نهاده بالاست و توان مالی دامداران هم ضعیف شده و وعده‌های حمایت از دامداران بعد از حذف ارز ترجیحی نیز محقق نشده، آنها نیز به‌ دنبال حذف و فروش دام‌های ماده خود هستند.

افزایش قیمت گوشت در راه است

دادرس گفت: برای مصرف‌کننده هم تشخیص گوشت دام نر و ماده از یکدیگر آسان نیست. وقتی مصرف کننده گوشت را خریداری می‌کند و گوشت دیر می‌پزد باید بداند که آن گوشت گوسفند ماده پیر است. یا اینکه برخی گوشت بز را هم وارد بازار کرده‌اند و به قیمت بره نر می‌فروشند، در حالی که قیمت هر کیلو بز زنده کیلویی ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان است. اگر مصرف کننده گوشتی را به اسم گوشت گوسفند خریداری کرد ولی در زمان پخت متوجه شد که گوشت بو می دهد بداند که گوشت بز نر خریده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در مصاحبه تلویزیونی خبر شبکه دو سیما گفت: اعداد و ارقام نشان میدهد که صادرات نمی تواند باعث افزایش قیمت گوشت شده باشد.

وی افزود: کشور ما سالانه می تواند یک میلیون راس دام برای صادرات تولید کند اما از مهر ماه سال جاری تا به امروز تنها 20 هزار راس دام صادر شده است بنابراین صادرات دلیل افزایش قیمت گوشت نمی باشد.

دماوندی نژاد بیان کرد: به دلیل افزایش برودت سرما رفت و آمد مختل شده به همین دلیل این موضوع می تواند تاثیر گذار باشد اما وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص تمهیداتی انجام داده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

‍‍‍
این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه