مصرف تخم مرغ

تاثیر مصرف تخم مرغ بر بدن | مصرف تخم مرغ چه تاثیری بر کلسترول دارد؟

تاثیر مصرف تخم مرغ بر بدن |  مصرف تخم مرغ چه تاثیری بر کلسترول دارد؟
کدخبر : 49799

فواید و مضرات مصرف تخم مرغ بر بدن بسیار زیاد است. معمولا تخم مرغ را برای کاهش وزن استفاده می کنند. مصرف تخم مرغ باعث بیماری کبد چرب می شود. مصرف بیش از یک تخم مرغ در روز باعث سکته قلبی نیز خواهد شد.

به گزارش رصد اقتصادیعوارض مصرف تخم مرغ را جدی بگیرید.  باورهای غلط در مورد کلسترول تخم مرغ وجود دارد. تخم مرغ یکی از مواد غذایی پرمصرف به شمار می رود. چیزی که باعث تعجب می شود این است که در کنترل وزن نیز موثر است و حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن می باشد.

 

عوارض مصرف تخم مرغ

مصرف تخم مرغ هیچ تاثیری بر افزایش کلسترول بدنتان ندارد و شما را در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار نمیدهد برخی بر این تصور هستند که تخم مرغ می تواند باعث افزایش ریسک ابتلا به حمله قلبی در افراد مصرف کننده شود و کلسترول بدن را بالا ببرد پس با خیال راحت تخم مرغ میل کنید و از عارضه های قلبی و بالارفتن چربی خونتان نترسید.

مصرف تخم مرغ

فواید و مضرات تخم مرغ

مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد مصرف نسبتا بالای کلسترول یا خوردن روزی یک عدد تخم مرغ ارتباطی با افزایش ریسک بیماری قلبی ندارد. ، به گفته محققان، در اکثریت جوامع کلسترول رژیمی تنها تاثیر کمی بر میزان کلسترول خون دارد و مطالعات کمی در مورد ارتباط مصرف کلسترول رژیم غذایی با افزایش ریسک بیماری‌های قلبی-عروقی وجود دارد.مطالعه جدید محققان دانشگاه فنلاند شرقی نشان می‌دهد که هیچ ارتباطی بین افراد دارای فنوتیپ APOE۴ که بر متابولیسم کلسترول تاثیر می‌گذارد و در بین مردم فنلاند شایع است وجود ندارد.

در کشور فنلاند، شیوع الل APOE۴ که متغیری ارثی است، به شکل استثنایی بالاست و تقریبا یک سوم جمعیت حامل این فنوتیپ هستند.

نکاتی درمورد مصرف تخم مرغ که باید بدانید

در این مطالعه عادات غذایی ۱۰۳۲ مرد بین سن ۴۲ تا ۶۰ سال و بدون هیچ گونه تشخیص ابتلا به بیماری قلبی-عروقی در مطالعه تحت عنوان KIHD که در سال‌های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۹ در دانشگاه فنلاند شرقی انجام شده بود، ارزیابی شد. در طول مدت ۲۱ سال پیگیری وضعیت این مردان، ۲۳۰ نفر دچار آنفارکتوس میوکاردیال شدند و ۳۲.۵ درصد شرکت کنندگان تحت مطالعه حامل فنوتیپ APOE۴ بودند.

حقایقی در باره تخم‌مرغ

مصرف بالای کلسترول رژیمی ارتباطی با ریسک بروز بیماری قلبی عروق کرونر ندارد؛ این وضعیت نه در افراد دارای فنوتیپ APOE۴ مشاهده شد و نه در کل جمعیت تحت مطالعه.یافته‌ها بیانگر این مطلب است که رژیم غذایی حاوی کلسترول بالا یا مصرف مداوم تخم مرغ موجب افزایش ریسک بیماری‌های قلبی نمی‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

‍‍‍
این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه