رقیب ایرانی امیر علی‌اکبری پیدا شد | با غول جدید ایرانی آشنا شوید

رقیب ایرانی امیر علی‌اکبری پیدا شد | با غول جدید ایرانی آشنا شوید
کدخبر : 53217

پیمان ماهری‌پور که از او به عنوان رقیب امیر علی‌اکبری یاد می شود در مصاحبه ای گفت: من از رسیدن به موفقیت سیر نمی‌شوم و در واقع سقفی برای موفقیت‌هایم تعیین نکردم. تصمیم دارم MMA را هم امتحان کنم.

به گزارش رصد اقتصادی: در ایام تعطیلات نوروز، زمانی که بسیاری از مردم در سفر و گشت و گذار بودند، پیمان ماهری پور به همراه اعضای قوی‌ترین تیم وزنه برداری ایران به مسابقات پاورشوی سیبری رفتند تا برای کسب عنوان مسابقه دهند. پیمان ماهری پور، که به دلیل ثبت رکورد وزنه نیم تنی در دو سال گذشته در حالت دائمی مورد توجه بود، با شکوه در مسابقات پاورشوی یک بار دیگر به چشم می‌آید و نامش به سرعت در طیف گسترده‌ای از افراد شنیده می‌شود. او در مسابقاتی که شش آیتم داشت، عنوان سوم را کسب کرد که بهترین جایگاه در بین اعضای تیم وزنه‌برداری ایران بود. اما اکنون، او برای اولین بار از تجربه جدیدی تحت عنوان ورزش MMA سخن می‌گوید و قصد دارد در این رشته فعالیت کند.

آقا تبریک. سال جدید را خیلی با قدرت شروع کردید.

خیلی هم با قدرت نبود چرا که توقع داشتم به‌عنوان نخست برسم، اما متأسفانه نشد. البته دوری چند ساله از مسابقات کم تأثیر نداشت.

چرا از مسابقات دور بودید؟

مسابقات قوی‌ترین مردان دنیا معمولاً به میزبانی انگلستان یا امریکا برگزار می‌شود، اما ۴ بار ویزای انگلستان را ندادند و ۳ بار هم امریکا ویزا نداد و عملاً مسابقات را از دست دادیم. بعد از این همه دوری از مسابقات فکر کنم نتیجه سومی بد نیست.

حالا این بار که میزبانی به روسیه رسید شما هم در مسابقات شرکت کردید؟

بله این بار شرکت کردیم، ولی واقعاً یکی از آرزو‌های بزرگم این است که مردم ما براحتی بتوانند به هر کشوری که می‌خواهند سفر کنند. این نمی‌شود که وقتی بلوک غرب میزبان است ما به مسابقات نرویم و هر وقت که بلوک شرق میزبان شد فرصت رفتن به مسابقات را پیدا کنیم.

بعد از چند سال غیبت سطح مسابقات چطور بود؟

خیلی سطح بالا و سنگین برگزار شد. سنگین‌ترین آیتم‌های دنیا را گذاشتند. واقعاً برخی از آیتم‌ها تا قبل از این در هیچ مسابقه قوی‌ترین مردان دیده نشده بود. ضمن این‌که سرمایه‌گذاری بسیار زیادی انجام داده بودند تا بتوانند این رقابت‌ها را به استاندارد جهانی برسانند. این مسابقات ۶ آیتم داشت که در لیفت ۴۳۵ کیلوگرم را ثبت کردم.

اما رکورد بیشتر از این را هم در مسابقات قبلی ثبت کردی.

بله، اما اینجا به بیشتر از این هم نیاز نداشتم و سعی کردم انرژی‌ام را برای آیتم‌های بعدی نگه دارم.

درباره سایر آیتم‌ها هم توضیح بدهید.

الواری بود که ۴۵۰ کیلوگرم وزن داشت که ۱۰ ثانیه زدم. یکی دیگر از آیتم‌های عجیب که برای اولین بار در مسابقات قوی‌ترین مردن دیده می‌شد حمل گونی ۱۸۰ کیلوگرمی بود که باید ۵ متر جابه جا می‌شد. نگه داشتن ستون هم که البته من این‌جا خوب عمل نکردم و همین باعث شد تا امتیازاتم برای قهرمان شدن کافی نباشد. گوی ۲۵۰ کیلوگرم هم یکی دیگر از آیتم‌ها بود که حداقل باید ۱۳۰ سانتی متر پرتاب می‌شد. دمبل هم در فینال بود که از ۱۲۰ کیلوگرم شروع شد و این هم برای اولین بار بود. معمولاً دمبل‌ها از ۱۱۰ کیلوگرم شروع می‌شدند که این بار مسابقات را سنگین‌تر کرده بودند و باید با یک دست دمبل ۱۲۰ کیلوگرمی می‌زدیم.

با وجود این مشخص است که با نرفتن به مسابقات، اما تمرینات زیادی داشتی؟

خیلی زیاد. باید به نحوی کار می‌کردم که دوری چند ساله از مسابقات به چشم نیاید، اما باز هم آمد و این بار سرشانه‌هایم آسیب دید. از وقتی هم که برگشتم به منزل کیسه‌های یخ مدام روی شانه‌هایم است.

برای مسابقات بعدی باید خیلی زود آماده شوی.

بله مسابقات در ولز برگزار می‌شود که اواخر مرداد است و تمریناتم را برای این مسابقات شروع می‌کنم، اما فقط امیدوارم که ویزا بدهند.

در سال‌های اخیر درخشش‌های زیادی در این ورزش وجود داشته از جمله رکوردشکنی شما و بعد هم که قهرمانی بزرگ هادی چوپان در مستر المپیا؛ با این درخشش فکر می‌کنی این ورزش در جامعه جا افتاده؟

نه متأسفانه با وجود این همه درخشش هنوز نگاه‌ها متفاوت است. البته خیلی از باشگاه‌ها در ماه‌های اخیر پر شدند، اما جامعه باید ما را بپذیرد که هنوز نپذیرفته است. قبل از جامعه هم مسئولان سیاسی و ورزشی باید بپذیرند، اما آن‌ها نپذیرفتند. یک سری مشکلات است که ما خودمان هم با آن مخالفیم. مثل دوپینگ که خود ما هم با آن مخالف هستیم، اما مگر سایر ورزش‌ها این مشکلات را ندارند؟

همین که باشگاه‌ها پر هستند، نشان دهنده پذیرش این ورزش از سوی جامعه نیست؟

نه هنوز نوع نگاه‌ها به این ورزش فرق می‌کند.

بزرگترین آرزویت در ورزش چی بوده؟

من از رسیدن به موفقیت سیر نمی‌شوم و در واقع سقفی برای موفقیت‌هایم تعیین نکردم. تصمیم دارم MMA را هم امتحان کنم. ورود به این ورزش مهم‌ترین برنامه من است و تمریناتم را هم با امیر علی اکبری زیر نظر علیرضا استکی به‌صورت ریز شروع کردم. کشتی بلدم و رشته‌های رزمی هم دوره‌اش را گذراندم و البته بوکس هم خیلی خوب بلدم و فکر می‌کنم که ورودم به این ورزش یک سورپرایز جدی برایم باشد.

ورودت به MMA جذاب است، اما فکر نمی‌کنی کمی سخت باشد؟

بله طبیعی است که مشکلاتی داشته باشد، اما می‌خواهم این ورزش را هم امتحان کنم و ببینم که شانسم برای این ورزش چقدر است. خیلی از بزرگان ورزش بودند که در سال‌های اخیر برای ورود به MMA وسوسه شدند که حالا امیدوارم این اتفاق برای من هم بیفتد. البته شرایط سنی ندارد و من یک سال از امیر علی اکبری کوچکتر هستم و همین برای من وسوسه‌کننده شده که بتوانم وارد این ورزش شوم.

از قوی‌ترین مردان هم کسی بوده که وارد این ورزش رزمی شود؟

به طور حرفه‌ای که نه، اما MMA شرایط سنی ندارد و هر کسی که بتواند به لحاظ جسمانی به آمادگی خوبی برسد و نفس مبارزه داشته باشد.

کمی شاید به لحاظ سرعت و عکس‌العمل دچار مشکل باشی؟

فعلاً تمرینات هوازی را انجام می‌دهم و سعی می‌کنم که این مشکل را هم بر طرف کنم، اما درخشش در این ورزش هم برایم وسوسه‌کننده است. تلاشم را انجام می‌دهم تا این تجربه جدید را هم داشته باشم و در این ورزش هم به‌عنوان قهرمانی برسم. امیدوارم که این اتفاق بیفتد.

 
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

‍‍‍
این خبر را از دست ندهید
روی خط رسانه