دکتر محمودزاده در مراسم افتتاح طرح نجما در مازندران:

نهضت جهادی فیبرنوری، زیرساخت لازم برای تحقق زیست بوم دیجیتال است

نهضت جهادی فیبرنوری، زیرساخت لازم برای تحقق زیست بوم دیجیتال است
کدخبر : 54522

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در مراسم افتتاح طرح نجما در استان مازندران با بیان اینکه ۸ فناوری برتر از ۱۲ فناوری برتر جهان در حوزه زیست بوم دیجیتال است، اظهارداشت: برای تقویت اکوسیستم دیجیتال کشور نیازمند ورود همگانی و کشوری به توسعه فیبرنوری در سرتاسر کشور بر طبق برنامه از پیش تعیین شده هستیم که نهضت جهادی فیبرنوری (نجما) در همین راستا طراحی شده است.

دکتر محمودزاده در این مراسم گفت: ورود هوشمندانه و تجاری محور مخابرات به فناوری های نوین کسب و کار و نهضت جهادی فیبرنوری بر اساس نیازسنجی انجام شده است و در سال ۱۴۰۲ ثمرات این نوآوری ها و ورود شرکت مخابرات ایران به فضاهای جدید و پیشرفته در حوزه اقتصاد دیجیتال خود را نمایان خواهد ساخت.

وی با بیان اینکه پیشرفت در حوزه مخابرات به دنیای دیجیتالی شده امروز تعلق دارد، گفت: با استفاده از این فرصت و هم افزایی در تمام شرکت، می توان به سمت مسیرهای منتهی به کسب و کار جدید و ارزش آفرینی برای شرکت حرکت کرد.

وی افزود: توسعه فناوری های نوین و برتر، پایش دستگاه سیاست گذار و توجه به حوزه داخلی مخابرات سه نقطه کانونی توجه مخابرات است.

دکتر محمودزاده در ادامه سخنان خود به اهداف پروژه نهضت جهادی توسعه فیبرنوری در کشور اشاره کرد و افزود: با ضروریاتی که در این طرح دیده شده است، سرعت توسعه در زمینه فیبرنوری و زیرساخت ارتباطی چند برابر خواهد شد.

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در ادامه اظهار داشت: در این روند که همدلی و همسویی بین دستگاه ها را می طلبد، دست یاری به سوی همه نهادهای اجرایی و حاکمیتی دراز می کنیم.

دکتر محمود زاده با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۰۰ هزار پورت آماده شد که همه آن ها از منابع داخلی و بهینه سازی امکانات شرکت در حوزه سیم مسی تبدیل به فیبرنوری بوده است، اظهارداشت: در قالب طرح نجما و توسعه فیبرنوری، کابل های مسی به صورت زیربنایی با فیبرنوری جایگزین شده و منابع غیر مولد مستقیم به توسعه و حداکثر کارایی در حوزه شبکه می رسد.

اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر:

این خبر را از دست ندهید