این انتخاب ریسک بالایی دارد و تا همین لحظه عدهای از کارشناسان حقوقی سراغ جرائمی رفتهاند که در صورت کنارهگیری، ایران را نقرهداغ خواهد کرد. جریمههایی که شامل پرداخت 20 هزار دلار به AFC، حذف از دو دوره آینده مسابقات و بررسی در کمیته انضباطی و اخلاقی برای تنبیه بیشتر خواهد بود.
اما نکتهای که به نظر میرسد از نظر اغلب این کارشناسان ندیده گرفته شده این است که مسابقات این دوره لیگ قهرمانان، از نظر برگزارکننده آغاز شده و جرائم را باید در بندهایی بررسی کرد که به کنارهگیری تیمها پس از شروع مسابقات میپردازند. بر این اساس در ماده 6 آیین نامه لیگ قهرمانان آسیا در سال 2020 آمده است: در صورت کنارهگیری باشگاهها، هرگونه خسارتی وارد شده باشد، شامل خسارت به باشگاههای دیگر، به AFC و به کسانی که حقوق تجاری و تلویزیونی از این مسابقات دارند، باید از طرف تیم متخلف پرداخت شود. این مبلغ توسط هیاترییسه تعیین خواهد شد.
با این حساب باید مطمئن باشیم که باشگاههای حریف علیه ایران ادعای غرامت خواهند کرد و شاید مجبور شویم درآمدی را که از مسابقات رودررو به آنها تعلق میگرفته به عنوان جریمه بپردازیم. به اینها شکایت احتمالی اسپانسر مسابقات، بابت متضرر شدن را هم اضافه کنید.
البته موارد بالا برای ایران تازگی ندارد. ما بابت گرفتن میزبانی مسابقات در مقابل تیمهای عربستانی هم چنین مسیری را رفتهایم و البته تیرهایمان به سنگ خورده. حقوقدانهایی که در آن زمان روی پرونده ایران کار میکردند، میدانند که چه جرائم سنگینی در انتظار ماست. تازه همه اینها غیر از پاداشها و درآمدهای دلاری تیمهای ما از AFC است. ارقامی که حداقل مدیران پرسپولیس میتوانند بگویند تا چه اندازه بر اقتصاد باشگاه تاثیرگذار است و در این برهوت اقتصادی میتواند مشکلات را مرتفع کند.
0 دیدگاه