به گزارش رصداقتصادی به نقل از ورزش سه، مسعود شجاعی کاپیتان اول تیم تراکتور است و یکی از محبوب ترین بازیکنان تراکتور نیز به شمار میرود اما در این فصل او تصمیم جالبی گرفته و بازوبند را به صورت نوبتی بین خودش، دژاگه و حاج صفی تقسیم میکند.
روز گذشته نوبت کاپیتانی به احسان حاج صفی رسید و او که در غیاب رضا اسدی، هافبک میانی سرخ های تبریزی بود، با بازوبند کاپیتانی و جلوتر از دیگر بازیکنان وارد زمین شد. احسان که در سپاهان و تیم ملی، تجربه بستن بازوبند را داشت، نمایش قابل قبولی را ارائه کرد اما نکته ویژه، نه در داخل زمین بلکه درحاشیه میدان بود.
جایی که حاج صفی در گوشه ای محوطه بیرونی ورزشگاه در گفتگو با خبرنگار ورزش سه به انتقاد از زمین چمن ورزشگاه یادگار امام و همچنین مسئولان تبریزی پرداخت و گفت که آن ها زمین یادگار امام را برای تمرین تراکتور آماده نکرده اند و در روز بازی نیز کیفیت زمین بسیار ضعیف بود.
حاج صفی که در این فصل یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان تراکتور بوده، سابقه بازی در پست هافبک چپ، دفاع چپ و هافبک میانی را دارد و همین چند پسته بودن او، شرایط را برای مربیان تراکتور آسان کرده است.
0 دیدگاه